Poctivosť sa mu vyplatila! V Žiline si otvoril jedinečný salón


Foto: Poctivosť sa mu vyplatila! V Žiline si otvoril jedinečný salón
Galéria: 5 fotiek

Volám sa Zuzana a s manželom máme tri deti. Ako väčšina párov si darčeky dávame iba na Vianoce, meniny a narodeniny. Minule som ma však môj drahý poriadne prekvapil. Daroval mi obálku!

Bola krásna, ručne robená a vo vnútri bol darčekový poukaz na poctivú masáž. Prekvapene som pozrela na manžela, ktorý sa len pousmial a povedal, že masáž potrebujem ako soľ a nech sa hneď po sviatkoch objednám.

Masáž na nezaplatenie

V salóne ma privítal vysmiaty mladý masér a tabuľa s nadpisom „Veríme, že si u nás oddýchnete a odídete spokojní“. Atmosféra bola naozaj jedinečná. Všade živé kvety, ručne robené dekorácie a v pozadí hral príjemný džezík.

Ani som sa masérovi nemusela zveriť s tým, čo ma najviac trápi. On sám to totiž po krátkej chvíli zistil. Pôvodne som chcela stráviť hodinu na masérskom stole v tichosti, prikrytá teplou dekou, no na koniec som celú hodinu prekecala. Masér mi poradil ako správne cvičiť a čo robiť, aby som predišla bolestiam. To som naozaj nečakala!

Masážou sa zážitok neskončil

U väčšiny masérov klient po masáži zaplatí a odíde. Tu to bolo ale úplne iné. Na stolíku ma po masáži čakal domáci čajík a zabalená RAW datľová tyčinka, ktorú pripravila masérova manželka. Sadla som si, popíjala čajík a iba som sa čudovala. Pretože sa tak často nevidí, aby človek dostal niečo zadarmo a nemusel za tým hľadať dôvod.

Ušetríte, keď budete verní

Keď som odchádzala, masér mi dal svoju vizitku s prvou pečiatkou a vysvetlil mi pravidlá jeho vernostného systému. Vraj ak nazbieram štyri pečiatky, piatu masáž budem mať s 30 %-nou zľavou a po nazbieraní desiatich pečiatok mám ďalšiu ZADARMO.

Takže aby som to zhrnula: Vystriedala som už niekoľko masérov, ale Poctivé masáže u mňa vedú na prvom mieste. Nielen atmosférou, ale najmä jedinečným prístupom a profesionálnou masážou, ktorá ma zbavila bolestí. Ak mi neveríte, sledujte ich funpage alebo kliknite na webovú stránku a rovno sa objednajte. Pretože skôr, než budete chváliť alebo haniť, je lepšie to skúsiť na vlastnej koži.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok