Fantasia prvýkrát na Vianočných trhoch v Žiline: Tradičné jedlá, kapustnica a päť druhov punču


Foto: Fantasia prvýkrát na Vianočných trhoch v Žiline: Tradičné jedlá, kapustnica a päť druhov punču
Galéria: 7 fotiek

Vianočné trhy v Žiline dnes slávnostne otvorili svoje brány a Mariánske námestie sa tak postupne zapĺňa návštevníkmi. Tí chcú nielen ochutnať tradičné či netradičné jedlá a nápoje, ale najmä stráviť čas so svojimi blízkymi v dobrej nálade a príjemnej atmosfére. Tohtoročná ponuka stánkov na trhoch je pestrá, otvorené budú od teraz až do Vianoc každý deň.

Okrem toho, že sa trhy rozrástli takmer na celé námestie, pribudlo medzi dlhoročnými značkami s ponukou tradičných jedál a nápojov aj niekoľko nových. Jednou z nich je je aj známa žilinská značka Fantasia, ktorú môžete poznať podľa taxislužby či pizzérie.

Fantasia Gril Punč Bar ponúka návštevníkom trhov tradičné jedlá a tradičné aj netradičné nápoje. Na zahriatie si tu dáte niekoľko druhov punču - klasický vianočný, ale aj slivkový, malinový či Jack Daniels Honey punč. Pre vodičov a deti, samozrejme, nechýba nealkoholický punč s lákavou príchuťou a ovocím.

Za zmienku určite stojí aj vynikajúca Trnavská medovina a varené ríbezľové víno. K pravým slovenským Vianociam neodmysliteľne patrí aj tradičná kapustnica, tej sa v stánku Fantasia môžete najesť do sýtosti.

Ďalšími veľmi obľúbenými špecialitami je vianočná klobáska, jaternice, kuracia cigánska a bravčová cigánska. Pri návšteve Vianočných trhov v Žiline určite neprehliadnite tento stánok pod značkou lokálnej firmy, ktorá si vo všetkých smeroch zakladá na najvyššej kvalite. Otvorené je denne od 12:00 do 22:00 hod. až do 23 decembra 2019.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Fantasia