Pizzéria Fantasia funguje v Žiline už takmer 8 rokov, ponuku chutných jedál neustále rozširuje


Foto: Pizzéria Fantasia funguje v Žiline už takmer 8 rokov, ponuku chutných jedál neustále rozširuje

Pravú taliansku pizzu so zmesou paradajok, syra, šunky a ďalších pochutín, ktorá na svojej popularite nikdy nestráca, si môžete v Žiline vychutnávať už takmer 8 rokov. Presne toľko funguje Pizzéria Fantasia, jedna z najobľúbenejších žilinských pizzérií, ktorá si zakladá na kvalite jedla a rýchlosti dodania.

Za roky pôsobenia už rozšírila svoju ponuku o viaceré chutné jedlá. Dnes pečie nielen klasickú ale aj bezlepkovú pizzu či dokonca pizzu King Kong s priemerom viac ako pol metra. V jedálnom lístku nájdete samozrejme aj chutné cestoviny, šaláty, pizza snacky a zapekané špeciality.

Pizzu z kvalitných a vždy čerstvých surovín si môžete objednať v troch rôznych veľkostiach - 35, 45 a 60 centimetrov. A ak máte chuť a niečo nové, určite neprehliadnite pizzové prúžky, tyčinky či slimáky. Tie je možné nakombinovať so salámou a chili, balkánskym syrom, šampiňónmi, BBQ alebo hermelínom.

Pizzéria Fantasia myslí aj na ľudí s intoleranciou lepku. Tí si môžu vybrať z ponuky takmer šesťdesiatich druhov bezlepkovej pizze s rôznymi kombináciami chutí, ktorú je dokonca veľmi ťažké rozoznať od klasickej. Mnohí zákazníci navyše hovoria, že jej chuť je ešte lepšia. 

Pri objednávke jedla online získavate spätný bonus

Na rozvoz a doručenie jedál je kladený veľký dôraz - pokrmy musia byť dodané v stanovenej teplote a dohodnutom čase. Zákazníci, ktorí majú otázky ohľadne aktuálnej ponuky, alergénov alebo sa chcú informovať o možnostiach doručenia, sa môžu kedykoľvek obrátiť na telefónne číslo 0902 305 305.

Pizzéria Fantasia ponúka zákazníkom okrem klasického objednávania cez telefónne číslo aj možnosť zadávania objednávok prostredníctvom webstránky. Pokiaľ sa zaregistrujete, z každej objednávky získate späť bonus v podobe zľavy na ďalšiu objednávku. Objednanie je pochopiteľne možné aj bez prihlásenia, avšak už bez možnosti získania bonusu.

Pizzéria prijíma platbu v hotovosti aj stravnými lístkami. Rozvoz v rámci mesta Žilina je bezplatný, pre ostatné lokality sú účtované poplatky, o ktorých sa zákazník dozvie vždy pred objednávkou. 

Viac informácií nájdete na https://www.pizzafantasia.sk/.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pizza Fantasia