Projekt Wellpark v samotnom centre Žiliny má posledný voľný byt, ešte stále môže byť váš


Foto: Projekt Wellpark v samotnom centre Žiliny má posledný voľný byt, ešte stále môže byť váš
Galéria: 8 fotiek

Polyfunkčný projekt WellPark z dielne žilinskej developerskej spoločnosti LICITOR development čaká na posledné stavebné úpravy a čoskoro privíta nových obyvateľov. Spolu 37 bytových priestorov sa premení na domov a ako nás informoval developer, k dispozícii je posledný voľný byt.

Dizajnový WellPark vyrástol v samotnom centre Žiliny a je doslova obklopený zeleňou - okrem priľahlého Sadu na Studničkách je jeho súčasťou aj átrium s monumentálnym stromom Ginko Biloba. Architektúra v sebe spája modernosť a prírodné materiály - oceľová konštrukcia sa prelína so staromestskou tehlou, drevo a zeleň s betónom.

A práve na tomto mieste, len minútu chôdze od Mariánskeho a Hlinkovho námestia, máte poslednú šancu zaobstarať si vlastné bývanie - trojizbový byt s celkovou výmerou 83 metrov štvorcových. Posledný voľný kúsok sa nachádza na 4. podlaží a jeho balkón vám ponúkne výhľad nielen na Dubeň, ale aj na mestský park.

Pôdorys posledného voľného bytu v projekte WellPark

„Ideálnu svetelnosť bytu zaručujú vysoké stropy a veľkoformátové hliníkové okná s izolačným trojsklom a horizontálnymi elektrickými hliníkovými žalúziami. Vykurovanie zabezpečené teplovodným podlahovým kúrením rozdeleným na okruhy so samostatným riadením nástenným izbovým termostatom. Byt disponuje taktiež predprípravou na inteligentnú domácnosť, teda osvetlenie, vykurovanie aj tienenie môžete vo Vašej domácnosti ovládať hravo pomocou smartfónu,“ vysvetľuje Jozef Cisarik zo spoločnosti LICITOR reality.

Galéria: 8 fotiek

K bytu, ktorý spĺňa najnáročnejší energetický štandard a je preto zaradený v kategórii A - Mimoriadne úsporný, prislúcha pivničná kobka. Nový majiteľ už nikdy nebude musieť riešiť parkovanie v centre, keďže je tu pripravená možnosť dokúpiť garážové státie.

Ak máte záujem stihnúť jedinečnú možnosť bývať v centre, no s dostatkom prírody na dosah, poponáhľajte sa a dohodnite si obhliadku na www.reality.licitor.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR WellPark