Vonkajšia posilňovňa na Vlčincoch je otvorená už aj v sobotu


Foto: Vonkajšia posilňovňa na Vlčincoch je otvorená už aj v sobotu
Galéria: 11 fotiek

Počas leta v roku 2017 bola v areáli Denného centra na Námestí J. Borodáča v Žiline na Vlčincoch otvorená vonkajšia posilňovňa s desiatimi strojmi, ktorý slúži na cvičenie a udržiavanie kondície. Dlho po otvorení bol fitpark prístupný len počas pracovných dní, to sa zmenilo a dnes si v ňom záujemcovia môžu zacvičiť aj počas soboty. 

„V minulom období nebolo možné posilňovňu cez víkend otvoriť, nech som robila, čo som robila. Prišlo mi nelogické, že si ľudia nemôžu prísť pocvičiť v sobotu či v nedeľu, keď majú viac voľna. Chcem sa poďakovať prednostovi nášho mesta za ústretovosť, pretože s rozšírením otváracích hodín nemal žiadny problém. Práve naopak, podporil ho a urobil potrebné kroky k realizácii,“ doplnila poslankyňa Iveta Martinková.

V budúcnosti by mohla byť posilňovňa otvorená aj v nedeľu, medzi vybavenie patria stroje tzv. lyže, korčule, surf, twister triple, bočné kyvadlo, jazdec, veslá, odrážacie sedáky, posilňovanie dolných rúk a bradlá. Po zmene je priestor na Vlčincoch otvorený v pondelok až piatok od 07:00 do 19:00 hod., v sobotu sa otváranie posúva o hodinu neskôr na 08:00 hodinu.







Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu