Skupina HAKA informovala o prípade, kedy si majiteľ auta našiel pod nárazníkom sledovacie zariadenie


Foto: Skupina HAKA informovala o prípade, kedy si majiteľ auta našiel pod nárazníkom sledovacie zariadenie Foto: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov

V skupine HAKA - Hľadá sa auto krádeže automobilov bola dnes 18. októbra zverejnená informácia o prípade, kedy si majiteľ auta našiel pod nárazníkom sledovacie GPS zariadenie. Nejde síce o prípad zo Žilinského kraja ale z Bratislavy, no majitelia najmä drahších áut by sa mali mať na pozore. Zlodeji áut pravdepodobne takto sledujú, kde sa auto pohybuje a parkuje. 

„Dnes ma kontaktoval nás člen skupiny, že pod svojím vozidlom našiel zariadenie GPS. Toto GPS bolo umiestnené pod nárazníkom u ťažného zariadenia na vozidle Mercedes-Benz E350. Na umiestnené zaradenie upozornila susedka, ktorá videla dve osoby mužského pohlavia,“ uvádza Štefan Farkaš zo skupiny HAKA. O incidente bola podľa jeho slov informovaná aj kriminálna polícia.

Pokiaľ vo svojom vozidle nemáte žiadne zabezpečenie, určite by ste mali zvážiť jeho doplnenie. V súčasnosti sú na trhu dostupné zabezpečenia proti krádeži, ktorých cena sa pohybuje na úrovni okolo 300 eur. V porovnaní s cenou auta, o ktoré môžete ľahko prísť, ide o zanedbateľnú čiastku.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov