8. ročník Startup weekendu Žilina sa blíži, 54 hodinový hackathon opäť spojí prácu a skvelé nápady


Foto: 8. ročník Startup weekendu Žilina sa blíži, 54 hodinový hackathon opäť spojí prácu a skvelé nápady
Galéria: 18 fotiek

Intenzívne sústredenie na prácu na nápade, tematické workshopy a top mentori sú to čo účastníkom pomôže skokovo urýchliť progres na nápade. Presne takýchto je 54 hodín na Startup Weekend Žilina. Predposledný októbrový víkend (18.-20.10.2019) sa na Fakulte Riadenia a Informatiky Žilinskej Univerzity bude konať v poradí ôsmy Startup Weekend Žilina. 

Symbolika nekonečna, súvisiaca s osmičkou, má ukazovať na potenciál a možnosti inovácií. Startup Weekend je globálny formát víkendového hackathonu, kde si za 54 hodín môžeš vyskúšať zrealizovať svoj nápad do funkčného prototypu a nakoniec odprezentovať porote zloženej z úspešných podnikateľov a investorov.

V skratke - ide o 54 hodín, ktoré spájajú dizajnérov, vývojárov, podnikateľov a odborníkov zo všetkých oblastí, aby zrealizovali úžasné veci.  Podujatie začína v Piatok 18. októbra o 17. hodine registráciou, po krátkom predstavení nápadov, tzv. idea pitch, a hodnotení nápadov účastníci poskladajú tímy a pustia sa do práce. 

Ešte v piatok je pripravená prednáška o metodike Lean Canvas pre vývoj produktu. V sobotu 19. októbra sa tímom venujú mentori. Pravidelne sa stáva, že sú tímy čo pracujú v oba dni neskoro do noci - aj na tieto situácie je priestor pripravený. 

V posledný deň nedeľu 20. októbra sa účastníci naučia ako úspešne prezentovať investorom, prezentáciu vytvoria a z finálových prezentácií a ukážok prototypov si tí najlepší odnesú vecné ceny. 

„Počas víkendu Ti radia a pomáhajú skúsení mentori z rôzných oblastí biznisu. Práve mentori, ktorých bežne nestretneš a sústredený čas na prácu sú top benefity Startup Weekendu.  Udalosť je ukončená prezentáciou nápadov, ktoré hodnotí komisia zväčša zložená z investorov, ktorý dokážu podporiť tvoj projekt, ak ich o tom naozaj presvedčíš! Takže neváhaj, zober kamošky a kamošov a dojdi ukázať čo je v tebe. Ak nemáš kamošky a kámošov nevadí, udalosti sa účastní veľa priateľských ľudí, takže aj tak bude s kým a na čom pracovať,“ pozývajú organizátori žilinského Startup Weekendu 2019.


Udalosti sa môže zúčastniť maximálne 80 ľudí, takže netreba otáľať a ideálne je zarezerovať si miesto čo najskôr, keďže je k dispozícii už len menej ako tretina lístkov. Pre našich čitateľov navyše organizátori pripravili promokód SWZA4ZILINAK , vďaka ktorému získate zľavu 20 percent.

Ako sa zúčastniť  
Rezervovať miesto si môžeš tu! 

V cene je 
- priestor a miesto na prácu na celý víkend
- strava na celý víkend
- mentoring
- tričko
- káva a energetické nápoje
- dobrá nálada
- viac aj menej užitočné reklamné predmety 

Pre viac info sa prihlás do eventu na FB a sleduj fan page. 

Prečo sa zúčastniť 
- spoznaj nových zaujímavých ľudí a komunitu
- zistíš ako postupovať pri premene/realizácii myšlienky na produkt
- vyskúšaš ako validovať nápad - zistiť či sa oplatí investovať doň svoje úsilie a čas
- nauč sa ako prezentovať investorom
- nechaj si poradiť od skúsených mentorov
- nauč sa čo všetko treba spraviť pri štarte zakladaní vlastného biznisu
- zaži intenzívnu atmosféru a otestuj si svoje schopnosti
- zlepšíš svoje komunikačné zručnosti
- získaj nové skúsenosti
- tričko
- dobré jedlo, a veľa



Miesto: FRI, Žilinská univerzita
Dátum: 18.10.2019 - 17:30    20.10.2019 - 19:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Startupisti