Golfové majstrovstvá klubu 2019 o pohár prezidenta Žilinsko-Rajeckého golfového klubu


Foto: Golfové majstrovstvá klubu 2019 o pohár prezidenta Žilinsko-Rajeckého golfového klubu Foto: ŽRGK

Počas víkendu 21. a 22.9. sa uskutočnil najvýznamnejší golfový turnaj sezóny Žilinsko-Rajeckého golfového klubu (ŽRGK) v prekrásnom prostredí za výborného počasia, na jednom z najkrajších golfových areálov na Slovensku - na Táloch. 

Leto sa už skončilo a začala jeseň, čo hráči pocítili hneď v prvý deň v sobotu po príchode na ihrisko, kde ich privítali raňajšie mrazy. Pre tie bol odložený štart turnaja o hodinu, registrovaný počet hráčov bol viac ako sedemdesiat, čo je na turnaj organizovaný mimo domovského ihriska viac ako skvelé. 

„Najviac nás potešili skvelé výkony hráčov umiestnených na popredných priečkach. Chceme touto cestou pogratulovať všetkým majstrom klubu ŽRGK v jednotlivých kategóriách. Veľký potlesk a uznanie za športové výkony pre všetkých a majstrom „standing ovation“,“ dodal Juraj Čermák. 

Majstrom/majsterkou klubu sa stali pre rok 2019 v týchto kategóriách: 

juniori Juraj Frolka
seniori Jaro Gajdošík
seniorky Mária Čermáková 
majster Rolo Hnilica 
majsterka Milka Kuchárová 


Na konci prvého dňa majstrovstiev klubu sa podvečer uskutočnilo aj posedenie spojene s rautom. „Konečne sme mali po dlhej dobe čas posedieť si večer a trochu sa porozprávať. Práve dvojdňové turnaje nám dávajú možnosť spolu si vymeniť informácie a naplánovať nové činnosti nášho klubu. Veľká vďaka patrí organizátorom turnaja Dominike Gallovej, Eve Uhrákovej, Jirkovi Frolkovi a Martinovi Uhrákovi za dokonalú prípravu prekrásneho turnaja,“ doplnil Čermák.

Golfistov teraz čaká posledný turnaj túry v Čeladnej na Old Course, 12.10.2019, na ktorý pozývajú srdečne všetkých hráčov golfu. Práve tu majú hráči poslednú možnosť zlepšiť si celkové postavenie na túre. Turnaj už je zverejnený a prihlásiť sa môžete prostredníctvom našej webovej stránky www.zrgk.sk 

 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Juraj Čermák ŽRGK