Do 16. ročníka Žilinského literárneho festivalu sa zapojili aj študenti Obchodnej akadémie v Žiline


Foto: Do 16. ročníka Žilinského literárneho festivalu sa zapojili aj študenti Obchodnej akadémie v Žiline
Galéria: 4 fotky

V poradí 16. ročník Žilinského literárneho festivalu sa na Obchodnej akadémii, Veľká okružná niesol v znamení originality a kreativity. Chodby školy sa postupne začali zapĺňať výtvormi žiakov druháckych tried, ktorí do ŽLF pridali kúsok seba tým, že zostrojili či už plagát alebo iný umelecký výtvor súvisiaci s ich obľúbenými dielami. 

 Na žiakoch bolo vidieť zápal pre literatúru a knihy, prváci sa postarali aj o spestrenie nudného sivého chodníka pred budovou školy- Vrátili sa späť do detských čias a kriedami zaznamenali na betón citáty z ich obľúbených kníh, básní či výroky, ktoré ich najviac oslovili. 

 Literárny festival zakončili na Obchodnej akadémii v Žiline spoločnými workshopmi, na ktorých sa podieľala 4. G a tretiacke triedy. Štvrtáci si pripravili menšie prednášky o knihách Veľký Gatsby a Kto chytá v žite a tretiaci sa následne zapojili do diskusie a pracovali na vytvorených zadaniach a úlohách. 

Tento deň bol plný smiechu, kreatívnych nápadov a zaujímavých názorov, čím vznikla na škole krásna bodka za Žilinským literárnym festivalom. Zástupcovia školy ďakujú všetkým, čo sa aktívne podieľali na tejto akcii.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Daniela Cabadajová