AKTUALIZÁCIA: Polícia vypátrala 14-ročného Adama, ktorý zmizol cestou do školy


Foto: AKTUALIZÁCIA: Polícia vypátrala 14-ročného Adama, ktorý zmizol cestou do školy Foto: KR PZ Žilina

AKTUALIZÁCIA
Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline odvoláva pátranie po nezvestnej maloletej osobe :Adam Poláčik, 14 ročný, bytom Zuberec, okres Tvrdošín, nakoľko pominuli dôvody vyhlásenia pátrania. Nezvestný maloletý bol vypátraný a je v poriadku.

Pôvodná správa

Policajný zbor Slovenskej republiky vyhlásil pátranie po maloletom Adamovi Poláčikovi zo Zuberca, ktorý odišiel v pondelok 16. septembra 2019 do školy na kolobežke, avšak do školy už nedorazil. Mladý 14-ročný školák bol videný na železničnej stanici v Podbieli.

„Maloletý je nezvestný od 16. septembra 2019, kedy v čase o 07.08 hod. odišiel smerom do školy na čiernej kolobežke s reflexným pásom zelenej farby, ale do školy neprišiel. Preverovaním bolo zistené, že na železničnej stanici v obci Podbieľ, okres Tvrdošín si zakúpil lístok na vlak. Do dnešnej doby nepodal o sebe žiadne informácie,“ uvádza polícia.


Polícia v Dolnom Kubíne pátra po nezvestnej osobe
Adam Poláčik, 14 ročný, bytom Zuberec, okres Tvrdošín  

Popis osoby: výška 180 cm, štíhla postava, hnedé krátke vlasy, hnedozelené oči 
Popis oblečenia: čierna mikina s nápisom NASA, na hlave čierna štrikovaná čiapku tzv. Budajka, na nohách biele tenisky NIKE Jordan
Zvláštne znamenia: okrúhle znamienko na ľavom líci  

Akékoľvek informácie k nezvestnej maloletej osobe žiadame občanov oznámiť na najbližší útvar PZ, alebo na bezplatnú telefónnu linku 158, prípadne aj na našu oficiálnu stránku Facebooku. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina