Beer Fest Žilina prinesie to najlepšie zo sveta craftových pív už v dňoch 4. - 5. októbra!


Foto: Beer Fest Žilina prinesie to najlepšie zo sveta craftových pív už v dňoch 4. - 5. októbra!

Priaznivci zlatistého moku si v piatok 4. a sobotu 5. októbra rozhodne nájdu cestu na Poštovú 1 na Vlčincoch, keďže práve tu sa bude konať festival remeselného piva BEER FEST.

Craftove pivo chutí oveľa lepšie ako jeho masovo produkované alternatívy aj preto, lebo pivovarníci sa sústreďujú na kvalitu ich piva viac ako na marketingovú kampaň a vkladajú doňho dušu, srdce a taktiež mnoho úžasných ingrediencií. 

A najmä nerobia žiadne skratky! Práve ich produkciu budete mať možnosť ochutnať počas dvoch dní žilinského Beer Fest-u - predstavia sa pivovary Berhet, Simeon, Beervana, Československá pivotéka, Žiwell a samozrejme Beer Station Žilina. 

„Sú to všetko tie najkvalitnejšie craftove pivovary, ktoré sa o svoje remeselné pivo starajú s láskou. Môžete očakávať tú najvyššiu kvalitu, v stánku Beer Station sa môžete tešiť aj na októberfestové pivné špeciály a rôzne suveníry. Okrem toho sú pripravené aj klasické pivné špeciály ako klobásky, guláš, bravčové pečené, hotdog, burgre, kolená či praclíky,“ pozývajú organizátori Beer Festu 2019.

Predstavia sa vám kapely: AC/DC revival, Kalahari, Ja ty a Rolo, Klan, Wasted String, Sektor 20,0, Farizeo a Posthype. V prípade nepriaznivého počasia sú zabezpečené veľkokapacitné stany!


Cena vstupenky v predpredaji 5€, na mieste bude cena vstupenky 6€. V predpredaji je taktiež možné zakúpiť skupinovú vstupenku pre 8 osôb iba za 36€. Vstupenky si môžete zakúpiť na tomto odkaze

Aktálne info získate na facebookovej stránke.
A nezabudnite - Život je krátky, preto pite dobré pivo! 

Organizátormi podujatia sú Post Café a Beer Station Žilina
Generálny partner BMW Bavaria
Hlavný partner Zelené Vlčince
Mediálni partneri rádio Frontinus 


Miesto: Poštová 1, 01008 Žilina
Dátum: 04.10.2019 - 14:00    05.10.2019 - 22:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR BeerFest Žilina