Bicyklujete? Nenechajte si ujsť ISTROFINAL SNEŽNICKÝ MARATÓN! Už v sobotu 7. 9. 2019


Foto: Bicyklujete? Nenechajte si ujsť ISTROFINAL SNEŽNICKÝ MARATÓN! Už v sobotu 7. 9. 2019

V sobotu 7. 9. 2019 sa stretnú fanúšikovia horskej cyklistiky v Snežnici a zmerajú si sily na cyklo maratóne – krátka trasa bude mať 21 km a dlhá 51 km! Pripravený je pretek aj pre deti, zabaví sa teda celá rodina.

ISTROFINAL SNEŽNICKÝ MARATÓN je podujatie určené pre aktívnych aj rekreačných cyklistov a je obľúbený najmä pre svoju jedinečnú športovú atmosféru. Prevažne terénna trasa vedie krásnou prírodou v južnej časti Kysuckej vrchoviny po rozľahlom vrchovinnom masíve, kde sa striedajú kopce s údoliami. Na trase sa nachádza z každého typu niečo - horské cesty, lúky, pekné singláče, zvážnice, prudké stojky, zjazdy a pre tento pretek typická krátka cieľová “rovinka”, ktorá má priemerný sklon viac než 17% a teda je ako stvorená na záverečné súboje.

Ak sa na tento, v poradí už 6. ročník, zaregistrujete do 4. septembra, dostanete k registrácii pekné suveníry. Propozície a prihlášku nájdete na www.sneznickymaraton.sk.

Hlavným partnerom podujatia je žilinská developerská spoločnosť Istrofinal, ktorá v súčasnosti v regióne realizuje niekoľko zaujímavých projektov:


Rudiny II  - V Žiline na Hlinách VI vyrastajú nové bytové domy s komunitnými záhradami na strechách, námestím a parkom v blízkosti. www.rudiny.sk

Kamence - Ideálne bývanie pre rodiny vzniká v Kysuckom Novom Meste. Autormi architektonického návrhu bytových domov sú medzinárodne oceňovaní architekti z tímu SLLA Architects. Nová mestská štvrť  spája výhody moderného bývania v prírodnom prostredí. www.kamence.sk

Elektrárne - Ambiciózny projekt obnovy Národnej kultúrnej pamiatky Elektrárne v Žiline v blízkosti Hlinkovho námestia vytvorí v centre mesta nové miesto pre kultúrny a spoločenský život. www.elektrarne-zilina.sk

Obchodná galéria Naša - Na Hlinách VI pribudla na jar tohto roku nová rodinná obchodná galéria, v ktorej nájdete najväčšiu prevádzku DM Drogerie Markt v Žiline, jedinú predajňu TEDi v Žiline, veľký KiK a SUPER ZOO. 

Miesto: Snežnica
Dátum: 07.09.2019 - 08:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Istrofinal.sk