Žilinčania už nemusia čakať v rade pri pokladni. Objavte nový spôsob nakupovania s Tesco


Foto: Žilinčania už nemusia čakať v rade pri pokladni. Objavte nový spôsob nakupovania s Tesco

Poznáte tú situáciu, keď sa pred vás postaví zákazník s veľkým nákupom a vy nervózne pozeráte na hodinky? Vďaka novinke, ktorú už môžete využívať aj v Žiline, Martine a okolí, to môže byť minulosťou.

Je jedno, či nakupujete na víkendový guláš alebo robíte týždenný nákup pre celú rodinu. Pokojne si môžete posedieť vo svojej obľúbenej kaviarni na „Štvorcáku“ a nakúpite si za pár minút, kým budete čakať na kamarátku. Teraz už možno tušíte ako, však?

Je to tak - doba sa mení a online nakupovanie sa stáva prirodzenou súčasťou nášho života. Ale nakupovať potraviny online? Áno, už je možné aj to, a to je tá dobrá správa! Do miest a obcí na severe Slovenska zavítala služba Tesco Online nákupy, s ktorou si môžete nakúpiť či už sedíte doma na gauči, na lavičke v Budatínskom parku alebo v trolejbuse smerujúcom domov na Solinky. S vyloženými nohami si môžete všetko naklikať pohodlne online napríklad aj cez mobilnú appku a nákup máte hotový.

Netreba sa toho báť, pretože vychystávači vám vyberú čerstvé potraviny, ako keby ich vyberali sami pre seba. Následne pracovníci Tesco nákup skontrolujú a vodič vám ho privezie až k vašim dverám. A viete, čo je na tom najlepšie? Že si môžete všetko perfektne naplánovať a nemusíte už nosiť žiadne ťažké tašky.

Stačí, že si zvolíte čas doručenia, kedy chcete mať nákup doma. Ak vás trápia mrazené výrobky, môžete byť bez obáv, Tesco myslelo aj na toto. Po celý čas prepravy sú udržiavané pri optimálnej teplote. A ak by sa vám predsa len nejaký jogurt, zelenina alebo čokoľvek nepozdávalo, jednoducho to vrátite vodičovi a neplatíte za to!


Veľa ľudí nakupuje v Tesco aj preto, lebo už to tam poznajú a presne vedia, kde čo nájdu. So službou Tesco Online nákupy je to podobné. Na jednom mieste nájdete viac ako 14 500 produktov, ktoré si môžete kúpiť za rovnaké ceny ako v obchode. A môžete sa spoľahnúť aj na rovnaké akcie!

Čo dodať? Ešte ste neboli na novej rozhľadni na Dubni a už celé mesiace hovoríte o tom, ako pôjdete na masáž do Rajeckých Teplíc? Teraz si to môžete naozaj splniť, pretože Tesco Online nákupy vám pomôžu ušetriť čas, ktorý môžete využiť inak. Napríklad oddychom a so svojimi blízkymi. Najlepšia je na tom práve tá sloboda. Môžete si nakúpiť kedykoľvek a kdekoľvek a to je na nezaplatenie. A keď už sme pri tom platení, na prvý online nákup máte navyše zľavu 5 €, takže sa to naozaj oplatí vyskúšať.

Dnes je trendom, že sa ľudia začínajú viac venovať už aj sami sebe, svojim potrebám a dôkladne si vyberajú, čomu a komu venujú svoj čas. Ako keby sme si pomaly začínali uvedomovať, že život je príliš krátky na to, aby sme čakali – čakali, kým deti neodídu z domu, kým nebude v práci pokoj, kým nepôjdeme do dôchodku. Nech to znie akokoľvek poeticky, mali by sme žiť tu a teraz. Netreba si hľadať výhovorky, ale riešenia. A dalo by sa povedať, že tým sú aj Tesco Online nákupy.

Tak Žilinčania, Martinčania a všetci z okolia, teraz je rad na vás! Vyskúšate to?


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok