15-ročný Dávid zostal po požití alkoholu ležať vo dvore na Národnej ulici, previezli ho do nemocnice


Foto: 15-ročný Dávid zostal po požití alkoholu ležať vo dvore na Národnej ulici, previezli ho do nemocnice

Mestskí policajti v Žiline preverovali v nedeľu 11. augusta oznam o osobách pod vplyvom alkoholu, ktoré sa mali nachádzať v centre mesta na ulici Národná. Hliadka po príchode na miesto v čase okolo 20:20 hod našla vo dvore šesť mladistvých osôb, pričom u piatich vykonala aj dychovú skúšku na alkohol s negatívnym výsledkom.

U jednej osoby nebolo možné vykonanie skúšky, nakoľko ležala na zemi a nereagovala. „Jedna z mladistvých osôb ležala na zemi, značne pod vplyvom alkoholu, bez možnosti komunikácie. Podľa prítomných má ležiaca osoba 15 rokov a požila väčšie množstvo tvrdého alkoholu,“ uvádza mestská polícia v správe.

Z dôvodu podozrenia na intoxikáciu alkoholom bola na miesto privolaná rýchla zdravotná pomoc. Posádka RZP si mladistvého muža prevzala do svojej starostlivosti a následne ho previezla na ďalšie vyšetrenie do FNsP Žilina - na detské oddelenie.

„Jednalo sa o Dávida K. Telefonicky bol vyrozumený otec, ktorý sa dostavil na miesto v čase vyšetrenia mladistvého posádkou RZP,“ píše sa v závere správy Mestskej polície Žilina.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina