Papierové letáky úspešne nahradili elektronickými, aplikáciu Kimbino zo Žiliny využívajú desaťtisíce


Foto: Papierové letáky úspešne nahradili elektronickými, aplikáciu Kimbino zo Žiliny využívajú desaťtisíce Foto: Tím Kimbino, ktorý pracuje na projekte

V júli sme informovali o žilinskom projekte Kimbino, ktorý si kladie za cieľ šetriť životné prostredie znižovaním počtu papierových letákov obchodných domov a reťazcov. Mnohí dostávame letáky, ktoré ani neotvoríme, a naopak sa niekedy môže stať, že nám akciová ponuka nami sledovaného obchodu unikne - či už pre nedoručenie alebo ich príliš vysoký počet ponúk, v ktorej sa stratí.

Túto situáciu rieši spoločnosť Kimbino vytvorením platformy pre elektronické akciové ponuky. Na stránke nájdete letáky najobľúbenejších obchodných reťazcov, namiesto čítania papierových ponúk si ich tak môžete pohodlne listovať na smartfóne, tablete aj počítači. A na jednom mieste tak nájsť všetky potrebné zľavy. 

Kimbino mieri so svojim projektom do sveta, používatelia oceňujú akcie na jednom mieste, čo im umožňuje porovnávať, inšpirovať sa aj naplánovať nákupy. Akciové ponuky navyše vidia vždy včas. O popularite myšlienky aj samotného projektu svedčia čísla krátko po štarte - aplikácia je dostupná v 15 krajinách a zatiaľ zaznamenala 80-tisíc inštalácií. Z tohto počtu je približne pätina používateľov zo Slovenska.

V ponuke viac ako dvetisícpäťsto reťazcov z takmer celého sveta

Denne prezerá aplikáciu 38-tisíc ľudí, spoločnosť v najbližšej dobre plánuje pridať funkcionality. Zaujímavou pripravovanou novinkou bude možnosť pridania vernostnej karty a následného využívania cez aplikáciu. V najbližšej dobre bude pokračovať aj expanzia do ďalších krajín.


„Okrem aplikácie pracujeme aj na vylepšovaní webovej stránky, ktorú máme aktuálne v 32 krajinách. Na webových stránkach je viac ako 2500 reťazcov z takmer celého sveta a aktuálne máme online viac ako 22 200 letákov- Denne máme na našich stránkach návštevnosť viac ako 35 000, pričom Slovensko tvorí približne 5% návštevnosti,“ uvádza Zuzana Gajdošová, Brand manager Kimbino.

Ak chcete znižovať environmentálnu záťaž aj týmto spôsobom, môžete si vytlačiť nálepky na schránku s informáciou, že žijete ekologickejšie. Nálepky nájdete na tomto odkaze - Kimbino nálepky.

Aplikáciu pre Android nájdete na odkaze Google Play Store - Kimbino, o vysokej spokojnosti používateľov svedčí priemerné hodnotenie na úrovni 4,6 hviezdičiek z 5.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu