Po obci Teplička nad Váhom jazdil strieborný Mercedes, ktorého vodič si fotografoval domy


Foto: Po obci Teplička nad Váhom jazdil strieborný Mercedes, ktorého vodič si fotografoval domy Foto: ilustračné / teplickanadvahom.sk

Dnes 7. augusta spozorovali obyvatelia obce Teplička nad Váhom podozrivo sa správajúceho muža, ktorý si fotografoval rodinné domy. Strieborné SUV značky Mercedes-Benz malo žilinské evidenčné čísla, niektorí z obyvateľov obce si ich preventívne poznačili.

Neznámy muž so slnečnými okuliarmi na hlave sa po oslovení rýchlo odobral z miesta preč. Obyvateľka teraz vyzýva prostredníctvom sociálnej siete všetkých k opatrnosti a zvýšenej pozornosti.

„V dopoludňajších hodinách jazdil strieborný Mercedes SUV na žilinských ŠPZ. Pán v tmavých okuliaroch si fotil domy a na výzvu čo robí sa rýchlo spakoval a odišiel,“ uviedla obyvateľka Mariana.


Podobné prípady sa už v Žiline a okolí objavili. Neznáme osoby si v minulosti fotografovali zaparkované autá, prípadne dvere alebo dvory rodinných domov.

„Už som čítala behom týždňa tri príspevky čo sa kradlo. Jeden z Kuneradu, druhý z Turia a tretí zo Stráňav. Tak dávajte si pozor,“ uviedla na sociálnej sieti Anna.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu