Volkswagen ukradnutý na sídlisku Hájik vypátrala polícia v Martine, bol prestriekaný na bielo


Foto: Volkswagen ukradnutý na sídlisku Hájik vypátrala polícia v Martine, bol prestriekaný na bielo

V stredu 10. júla sme vás informovali o krádeži osobného auta značky Volkswagen Passat, ktoré bolo zaparkované na parkovisku neďaleko predajne COOP Jednota na sídlisku Hájik. Počas noci ho neznámi páchatelia odcudzili a majiteľ už ráno našiel len prázdne parkovacie miesto. 

V skupine HAKA-Hľadá sa auto krádeže automobilov na sociálnej sieti sa práve objavila informácia, že polícii sa podarilo vozidlo vypátrať a zaistiť. Policajti ho zaistili v meste Martin, pri zásahu mali byť navyše zadržané dve podozrivé osoby. Vozidlo má po novom bielu farbu, páchatelia ho teda museli prestriekať.

Polícia odviedla skvelú prácu a Volkswagen Passat vypátrala. Vozidlo má momentálne na expertíze, majiteľovi ho vráti až po vykonaní všetkých potrebných úkonov.

„Majiteľ vozidla nám prisľúbil ihneď ako dostane vozidlo zaslať fotografie a popis stavu vozidla. Zároveň sa chcem v jeho mene poďakovať každému kto pomáhal pri pátraní alebo zdieľaní jeho žiadosti o pomoc. Za skupinu mu prajem čo najmenšie škody na vozidle a veľa šťastných kilometrov,“ uviedol Štefan Farkaš zo skupiny HAKA.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: HAKA