V Žiline funguje prvá ekologická taxislužba s vlastnou mobilnou aplikáciou, získajte jazdu zdarma


Foto: V Žiline funguje prvá ekologická taxislužba s vlastnou mobilnou aplikáciou, získajte jazdu zdarma

Ekológia v automobilovom priemysle je téma, ktorá je v súčasnosti skloňovaná čoraz častejšie. Nie všetko, čo sa ale hovorí, sa aj v skutočnosti deje. Našťastie, mnohí z nás si problémy so životným prostredím uvedomujú a chcú prispieť k zlepšeniu situácie. Medzi tých, ktorí sa snažia byť pre naše životné prostredie priateľskejší, sa postupne zaraďujú aj súkromné spoločnosti. Čoraz väčšiu atraktívnosť skratky EKO si totiž vynucuje samotná doba.

Jednou z oblastí, kde sa denne vyprodukuje nemalé množstvo emisií, je aj automobilová doprava. Mnohé mestá preto v prípade verejnej dopravy prechádzajú na prostriedky jazdiace na iné palivá ako benzín alebo nafta. Tento trend postupne nasledujú aj súkromné prepravné spoločnosti a taxislužby. 

Podobne je tomu aj v Žiline, kde už niekoľko týždňov jazdí plne ekologická taxislužba - Taxi Fantasia. Vedenie spoločnosti zastáva názor, že ekologická jazda je k životnému prostrediu priateľská. Preto celý jej vozový park pozostáva výhradne z vozidiel jazdiacich na stlačený zemný plyn (CNG) a kvapalný ropný plyn (LPG).

V prípade mesta Žilina tak ide o prvú a zároveň jedinú taxislužbu, ktorá má všetky svoje vozidlá ekologické. Taxi Fantasia spoznáte aj podľa toho, že jazdí na úplne nových autách značky Škoda v žltej taxikárskej farbe. Ako jedna z mála ponúka možnosť platby kartou a na pohodlné objednanie jazdy má dokonca vlastnú mobilnú aplikáciu pre platformy iOS aj Android.

Pokiaľ nepreferujete telefonický kontakt alebo práve nemáte možnosť hovoriť, taxík si objednáte pomocou aplikácie len pár kliknutiami. O prepravu zákazníkov sa starajú skúsení vodiči, ktorí robia maximum pre to, aby na ekologickom aute priviezli každého do cieľa pohodlne a bezpečne.

Taxi Fantasia poskytuje aj iné služby, o ktorých mnohí možno ani nevedeli, že existujú. Ak ste napríklad na spoločenskej akcii a neodoláte alkoholickému nápoju, vodič vás a vaše auto privezie bezpečne domov. Rovnako je možné využiť dopravu na spoločenské akcie ako svadby a oslavy, prípadne medzinárodnú prepravu do okolitých štátov.

V prípade, že odchádzate na dovolenku, šofér vám zabezpečí transfer na letisko a pri príchode aj z letiska domov. A to platí pre slovenské aj zahraničné letiská. Taxi Fantasia Žilina sa svojim neustálym zdokonaľovaním snaží držať krok s aktuálnymi trendmi a zároveň prinášať zákazníkom služby na vysokej úrovni.

Taxi Fantasia rozdáva zľavy na jazdy

Teraz máte jedinečnú možnosť získať zľavy na využitie služieb Taxi Fantasia. Stačí si len jednoducho stiahnuť priložený kupón, vytlačiť ho a následne predložiť vodičovi taxislužby. Ak chcete získať ešte viac výhod, zapojte sa do našej súťaže o 50 jázd zdarma v rámci mesta, ktorá prebieha na Facebooku Žilinak.sk.

Viac informácií nájdete na https://www.taxifantasia.sk/.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Taxi Fantasia