Tesco spúšťa online nákupy už aj v Žiline a okolí, potraviny doručí zákazníkom až k dverám


Foto: Tesco spúšťa online nákupy už aj v Žiline a okolí, potraviny doručí zákazníkom až k dverám

Až 172 000 nových zákazníkov si od mája môže jednoducho nakúpiť potraviny online a užiť si doručenie nákupu až k dverám už aj v Žiline a okolí. Služba, ktorú spoločnosť Tesco Stores SR, a. s., prevádzkuje úspešne už siedmy rok, ponúka aktuálne novým zákazníkom celý rad výhod vrátane zľavy 5 € na prvý online nákup. A ako to celé funguje?

Ako v obchode, len pohodlnejšie

Ak aj vás ubíjajú každodenné dopravné zápchy, namiesto cesty do obchodu si môžete objednať potraviny domov. Už aj obyvatelia Žiliny a okolitých miest, ako sú Rajecké Teplice, Kysucké Nové Mesto či Bytča, ale tiež neďalekých obcí, ako sú napríklad Lietavská Lúčka, Turie, Teplička nad Váhom, Dolný Hričov, Predmier a ďalšie, si budú môcť užívať pohodlné nakupovanie potravín. Týka sa táto skvelá správa aj vás? Zistite o nej viac a vyskúšajte túto službu medzi prvými!

Predstavte si, že prechádzate kamenným obchodom so svojím košíkom a vyberáte si všetko, čo práve potrebujete. Teraz si predstavte, že sa celý obchod nachádza na jednej internetovej stránke a vy si ho prezeráte z pohodlia domova, v pokoji a bez zbytočného čakania v rade. Presne tak funguje služba Tesco Online nákupy, ktorú ocenia aj mamičky s deťmi, keďže si môžu užívať viac času so svojimi ratolesťami, s ktorými môže byť nakupovanie v obchode niekedy naozaj zložité. 

Ceny sú rovnaké ako v kamennom obchode, môžete si vyberať až z viac ako 18 000 produktov a jediné, čo je iné, je fakt, že ušetríte veľké množstvo času a vlastnej námahy. Na jednom mieste si môžete prehľadne pozrieť celú akciovú ponuku Tesco alebo využiť prepojenie s vernostným programom Clubcard, vďaka čomu získate za každý online nákup dvojnásobok bodov Clubcard. A čo patrí medzi najpredávanejšie položky? Ľudia najčastejšie nakupujú online trvanlivé mlieko, dojčenskú a tiež minerálnu vodu, ako aj všeobecne veľmi obľúbené banány. Nenoste už žiadne ďalšie ťažké nákupy. Vyberte si svoje obľúbené produkty, využite Tesco kupóny a ušetrite.

Čo sa deje po objednávke?

Pri objednávke si vyberiete z ponuky produktov tie, ktoré si chcete nakúpiť, a následne si zvolíte čas doručenia v podobe dvojhodinového časového intervalu. Potom si môžete pokojne vyložiť nohy na stôl a nákup doslova vypustiť z hlavy. O váš nákupný zoznam sa postarajú špecializovaní zamestnanci, tzv. vychystávači, ktorí v obchodoch pripravujú produkty podľa vášho nákupného zoznamu. Vyberajú len tie najlepšie výrobky, rovnako ako by ich vyberali pre seba. Či už ide o mrazené výrobky, alebo mäso, všetko je udržiavané cestou z regálu až k vašim dverám v garantovanej teplote a k vám domov bude doručené úplne čerstvé. Pokiaľ nebudete spokojní s konkrétnou položkou z nákupu, jednoducho ju pri doručení vrátite vodičovi a nebudete za ňu platiť.

Nenaťahujte sa s nákupom, dajte si ho doručiť až k dverám

Vodiči externej spoločnosti DoDo vám dovezú nákupy z hypermarketu Tesco Žilina – Košická v čase, ktorý vám najviac vyhovuje a ktorý ste si sami vybrali. Nezáleží na tom, aký ťažký je váš nákup, vodič vám ho celý prinesie až k dverám. Je to skvelá výhoda aj pre starších ľudí, ktorí už viac nemusia nosiť ťažké tašky s nákupom, ale aj pre rodiny, ktoré si zvyknú robiť veľké rodinné nákupy. Všetko je vymyslené tak, aby vám služba ušetrila čas a starosti, zaistila vám maximálne pohodlie, ale hlavne aby ste mali záruku kvality. Tak prečo si neurobiť život jednoduchším?

Nakúpte si pomocou pár kliknutí

Ak si chcete vybaviť nákupy ešte rýchlejšie a pohodlnejšie, mali by ste vyskúšať aj aplikáciu Tesco Online nákupy, s ktorou vám stačí pár kliknutí a nákup je hotový! Veď kto by si nechcel nakúpiť, napríklad kým cestuje do práce a nečinne sedí v autobuse či vo vlaku? Takto objednaný nákup si tiež môžete dať doručiť až k svojim dverám a namiesto cesty do obchodu môžete vybehnúť s deťmi do parku alebo sa venovať svojim koníčkom. A hlavne nezabudnite využiť zľavu 5 € na svoj prvý online nákup!

Viac informácií o službe Tesco Online nákupy a zľavu na svoj prvý online nákup nájdete na webovej stránke www.tesco.sk/zilina.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Tesco Stores SR, a. s.,