Prečo v lete vyraziť do Beskýd? Objavte raj odpočinku kúsok za hranicami!


Foto: Prečo v lete vyraziť do Beskýd? Objavte raj odpočinku kúsok za hranicami!
Galéria: 7 fotiek

Prázdniny sa pomaly blížia, najvyšší čas začať plánovať letnú dovolenku! Často netušíme, že množstvo úžasných miest, ktoré stoja za objavovanie, máme doslova “za rohom”. Jedným z nich sú Velké Karlovice - malebná dedinka v Beskydách, ktorá si získava čoraz väčšiu priazeň milovníkov wellness a odpočinku. Objavte ju tento rok aj vy - len tri kilometre za českou hranicou.

Velké Karlovice sú zasadené do údolia rieky Bečva na okraji Beskýd, kde mohutné hory prechádzajú do drobnejších kopčekov ako stvorených pre turistiku a cyklistiku rôznej obtiažnosti.

Kúzlo krajiny dotvárajú typické drevené chalúpky, stáda oviec na pastvinách a hlboké lesy plné húb, ovzdušie tu patrí k najčistejším v Česku. A nechýba veľa aktivít, či už prídete za oddychom v dvoch, alebo za zábavou s deťmi.

Hotely Lanterna a Horal pre milovníkov wellness 

Prvotriedne zázemie vám poskytne tunajší Resort Valachy so štyrmi hotely, relaxačným centrom Wellness Horal, golfovým ihriskom, vyhlásenú regionálnou gastronómiou a ďalšími službami. 

Nároční hostia iste ocenia služby Spa hotela Lanterna a Wellness hotela Horal. Tie v lete ponúkajú pobytové balíčky pre páry i pre rodiny s deťmi nabité bonusmi v cene: od polpenzie a neobmedzeného vstupu do wellness cez relaxačnú masáž, beauty ošetrenie a degustačnú večeru v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka až po lekciu golfu, prechádzku na segwayi či piknik v prírode. V Spa hoteli Lanterna, ktorý je svojou pokojnou atmosférou ako stvorený pre páry, je v cene aj obed.

Tým, čo vás tu zaručene bude baviť najviac, je možnosť neobmedzeného vstupu do Wellness Horal s termálnymi bazénmi, fitka a saunovým svetom s ponukou exotických masáží a saunových rituálov. Každé ráno tu dokonca usporadúvajú rituál aj špeciálne pre deti. Masáže sú na top úrovni vďaka tomu, že ich vykonávajú rodení maséri z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie. 

Následné slnenie na vonkajších terasách pri drinku, šálke kávy a dobrej knihe je doslova balzamom na nervy. 

Pečenie frgálov, ranná joga, grilovanie aj zábava pre deti 

Ak dávate prednosť jednoduchšiemu a lacnejšiemu ubytovaniu, môžeme vám odporučiť hotel Galik alebo hotel Pod Javorom, pri ktorom teraz vzniká nové centrum detskej zábavy. Všetky hotely sú od seba vzdialené do troch kilometrov a prepojené hotelovým transferom. 

Obklopujú ich značené okruhy pre beh a nordic walking, vedie okolo nich cyklotrasa Bečva, nájdete tu aj Kulíškov náučný chodník, vonkajšie ihrisko a ďalšie detské aktivity, tenisový kurt, požičovňu segwayov a elektrobicyklov či bowling.

Spestrením sú každodenné ranné lekcie jógy, dvakrát týždenne kurzy pečenia valašských frgálov alebo stredajšie podvečery so živou muzikou na terase hotela Horal. Za vyskúšanie stojí aj novinka v podobe programu Golf pre každého, pri ktorom si môžete zábavnou formou skúsiť golf na golfovom ihrisku Horal.

To všetko so starostlivosťou milého personálu, ktorý v sebe nezaprie vychýrenú valašskú pohostinnosť. Skrátka ideálne miesto, kde prežiť nezabudnuteľné prázdniny. Inšpirujte sa na www.valachy.cz 

Tip na jednodňovú dovolenku v Resorte Valachy 

Nemáte čas na viacdňovú dovolenku? Tak si zájdite do Velkých Karlovíc aspoň na otočku a doprajte si Wellness deň pre zdravie - celodenný pobyt vo Wellness Horal s masážou či beauty ošetrením a obedom, ktorý vám prinesie naozaj intenzívny odpočinok.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy