Obmedzenie na okružnej križovatke Rondel potrvá minimálne 2 týždne


Foto: Obmedzenie na okružnej križovatke Rondel potrvá minimálne 2 týždne

Po požiari, ktorý zachvátil v nedeľu o 01:30 hod. ráno kultúrne centrum na Stanici Žilina - Záriečie, musela byť obmedzená premávka na okružnej križovatke Rondel. Mesto Žilina vyhlásilo mimoriadnu situáciu a v súčasnosti čaká na vypracovanie posudkov, ktoré určia mieru poškodenia mostného objektu.

V súvislosti s mimoriadnou situáciou došlo k úprave organizácie dopravy. Križovatka Rondel má obmedzenú celú jednu vetvu a to je výjazdná rampa na smer Poprad a Prievidza. Čiastočne obmedzený je prejazd od sídliska Hájik, kde je možný prejazd len do centra mesta. Okrem toho je obmedzenie aj smerom od Rajca, kde sa dá dostať len do centra mesta a z centra sa dá dostať len na výjazdnú rampu smer Bratislava, alebo Hájik.

Polícia žiada občanov aby týmto úsekom prechádzali opatrne, sledovali dopravné značenie a pokiaľ je to možné, aby sa mu úplne vyhli. Je predpoklad, že počas dopravnej špičky sa môžu tvoriť kolóny a zdržania. 

Predpokladané obmedzenie v križovatke Rondel je minimálne na 2 týždne, pričom podľa zistených poškodení sa budú vykonávať potrebné opatrenia a podľa možností sa obnoví premávka.

Galéria: 12 fotiek


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina