Viaceré linky MHD v Žiline budú mať kvôli prácam pod Rondlom počas nasledujúcich dní meškanie


Foto: Viaceré linky MHD v Žiline budú mať kvôli prácam pod Rondlom počas nasledujúcich dní meškanie

Dopravný podnik mesta Žiliny informoval v utorok 14. mája o obmedzeniach, ktoré budú pretrvávať niekoľko dní z dôvodu rekonštrukcie cesty I/60 v oblasti pod Rondlom.

„Od 14.05.2019 do cca 17.05.2019 z dôvodu rekonštrukčných prác na ceste I/60 v oblasti “Rondla” a náväznej zhustenej premávke na hlavných ťahoch (ul. Nemocničná, ul. Mostná, ul. Závodského a estakáda) dochádza k meškaniu všetkých liniek MHD, najmä však liniek 1, 6, 7, 16, 21, 22, 27, 29, 31,“ uvádza DPMŽ.

Očakávané meškania liniek MHD sa v závislosti od stupňa dopravy pohybujú medzi 5 až 25 minút. Cestujúca verejnosť by pri plánovaní svojej cesty mala prípadné meškanie zohľadniť.

Dopravný podnik priebežne vyhodnocuje situáciu a prijíma operatívne riešenia pre zachovanie plynulosti MHD v súčinnosti s políciou, v tejto situácií sú však možnosti obmedzené.

„Vyzývame všetkých účastníkov cestnej premávky k zachovaniu rozvahy a rešpektovaniu prijatých dopravných opatrení. Za vzniknuté komplikácie sa cestujúcej verejnosti ospravedlňujeme,“ píše sa v závere správy.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu