Žilinskí vodnopólisti U15 si na domácej pôde vylepšili pozíciu, v ligovej súťaži sú v hre o striebro


Foto: Žilinskí vodnopólisti U15 si na domácej pôde vylepšili pozíciu, v ligovej súťaži sú v hre o striebro Foto: Vodnopólový oddiel KPŠ Nereus Žilina

Počas prvého májového víkendu sa na plavárni v Žiline konal predposledný turnaj ligy vodnopólistov kategórie U15, na ktorom sa predstavili aj domáci Žilinčania. Aj napriek chýbajúcim hráčom sa im podarilo vylepšiť pozíciu pred záverečným turnajom v Novákoch, ktorý sa bude konať 24. - 26. mája 2019. A práve druhým Novákom sa Žilina priblížila na dosah jediného bodu.

V piatok začali Žilinčania svoje ťaženie víťazne proti Novákom 11:10 a neskôr Bratislavu 12:14, v sobotu Prešov 13:8 a košických Modrých Drakov 11:9. V nedeľu aj kvôli zraneniam podľahli košickým Sršňom pomerne vysoko 12:2. 

„Zápasy s blížiacim sa posledným turnajom sú zaujímavejšie a plné emócií. Nervozita bola počas zápasov cítiť z lavičiek i hľadiska. Chlapci sa musia doliečiť, aby v poslednom turnaji nastúpili v plnom počte. Bohužiaľ táto sezóna nám v tomto smere nedopriala zatiaľ ani jeden ligový turnaj, kde by chlapci nastúpili v plnej zostave,“ uviedli tréneri vodnopólistického oddielu zo Žiliny.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Vodnopólový oddiel KPŠ Nereus Žilina