Tradičné poctivé žilinské GOFRI si môžete objednať už aj domov či do práce, vrátane slaných verzií


Foto: Tradičné poctivé žilinské GOFRI si môžete objednať už aj domov či do práce, vrátane slaných verzií

Jedným z mála podnikov, ktoré vďaka tradícii a poctivému prístupu, fungujú v Žiline už desiatky rokov, je tradičné GOFRI Žilina. Už od roku 1988 ponúka Žilinčanom aj návštevníkom populárnu maškrtu v rôznych variáciách a chutiach, no jedno má spoločné - je vo výnimočnej kvalite.

Ponuka rodinného podniku sa časom rozrástla a dnes si môžete okrem sladkých Gofri dopriať aj Tortini na sladký či slaný spôsob. Počas sezóny nechýba domáci puding z kvalitných surovín.

V pasáži mestskej tržnice si môžete pochúťku nakombinovať aj podľa vlastných predstáv, najmä slané verzie sú ideálnym spôsobom ako zahnať obedný hlad. Vďaka vynovenému posedeniu sa môžete na chvíľu zastaviť a venovať sa vychutnávaniu.

GOFRI si môžete vychutnať aj priamo v prevádzke v pasáži na tržnici. Zdroj: GOFRI Žilina

No a keďže pokračovateľ rodinnej tradície Miloš Vlčanský neustále inovuje, po novom si Gofri alebo Tortini objednáte pohodlne už aj domov či do práce. Spýtali sme sa ho preto niekoľko otázok nielen ohľadom rozvozu.  

Všimli sme si, že ste tento rok pridali domáce pudingy, vynovili sedenie v prevádzke v centre. Máte ešte nejaké novinky?

Áno je pravda, že sme do našej ponuky opäť zaradili domáce pudingové poháre s rôznym ovocím, ktoré si môžu ľudia vybrať podľa chuti. Väčšinou býva na výber z dvoch variantov ovocí, ktoré sa každý týždeň menia. Takisto sme vylepšili terasu novým sedením, no stále to nieje podľa mojich predstáv. Takže aj terasu budeme naďalej inovovať.

Máme dve novinky, ktoré sa veľmi dobre ujali. Prvou je nový variant sladkej GOFRI a to s domácim vanilkovým krémom, lesným ovocím a šľahačkou a druhou, povedal by som najväčšou novinkou, sú slané TORTINI (palacinky), ktoré si ľudia môžu vyskladať podľa svojej chuti. Sú tam rôzne varianty príloh, zeleniny, dresingov, či výber mäsa.

Ako rýchlo viete doručiť objednávky a je nejaké minimum pre objednanie? 

Čo sa týka objednania, minimálna objednávka je 6€ a čas doručenia sa hýbe v rozmedzí 30- 45 minút.

Aká je najčastejšia slaná kombinácia, ktorú si Žilinčania dávajú? 

Najčastejšia voľba slanej TORTINI je s kuracím mäsom, šalátom, paradajkami a BBQ dresingom, ale často si dávajú aj s údeným lososom, čerstvým baby špenátom a gorgonzolou. 

Často vás stretávame aj na podujatiach a kultúrnych akciách, na ktoré sa počas tohto leta chystáte? 

Áno, snažíme sa byť k ľuďom bližšie a chodíme na rôzne akcie, podujatia či hody. Tento rok už máme úspešne za nami prvú akciu a to boli Trnovské hody sv. Juraja. Veľa akcii je ešte v štádiu riešenia a dolaďovania, no ani tento rok s istotou nevynecháme DOD v KII či Mobise, tak isto nás ľudia nájdu aj v Budatinskom parku na akcii Piknik v meste.

Ale odporúčam našim zákazníkom aby sledovali naše fanpage na FB či Instagrame, kde nájdu viac info o blížiacich sa akciách.

 

 

Rozvoz funguje počas pracovných dní od pondelka do piatku v rozmedzí 09:00 do 18:00 hod. a objednávať môžete cez Facebook, Instagram, Bistro.sk aj telefónnom čísle 0908 548 637. O tom, že Žilinčania si vedia sami navoliť skutočne chutné kombinácie nasladko aj naslano, vás presvedčí fotogaléria. 

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR GOFRI Žilina