Fanúšikovia po vysokej výhre Vlkov vtrhli na ľadovú plochu!


Foto: Fanúšikovia po vysokej výhre Vlkov vtrhli na ľadovú plochu!
Galéria: 40 fotiek

Hokejový klub MsHK Žilina sa dlhodobo potáca na spodných priečkach extraligovej tabuľky. Dnes odohrali Vlci mimoriadne dôležitý duel so susedom z tabuľky, tímom HK 36 Skalica. A žilinskí hráči tento “6 bodový” zápas zvládli na výbornú, keď rozdrvili hostí vysoko 6:1. Domáci dominovali po celý zápas a nerozhodilo ich ani zranenie brankárskej jednotky Karola Križana, ktorý musel pre zranenie odstúpiť.Žilina sa po výhre posunula na deviatu pričku práve pred Skalicu.

Vlci sa v posledných zápasoch môžu oprieť o výraznú podporu svojich fanúšikov, ktorí ich opäť hlasno povzbudzovali od úvodného buly až po koniec zápasu. Po ňom športový riaditeľ Imre Valášek pozval fanúšikov z “kotla” na ľadovú plochu za hráčmi, aby sa s nimi mohli porozprávať a pofotiť. Tých toto pekné gesto potešilo a rozbehli sa vo veľkom počte na ľad oslavovať vysokú výhru Vlkov.


MsHK DOXXbet Žilina - HK 36 Hant Skalica 6:1 (3:0, 2:1, 1:0)
Góly: 6. S. Hudec (Síkela), 12. Milovanovič, 13. Demel (Valášek), 28. Drevenák (Valášek, Demel), 30. S. Hudec (Kanko, Bajaník), 52. Síkela (R. Kropáč, Ďurkech) - 24. Vaškovič (Komínek, Stloukal)
Vylúčení: 3:4 na 2 min, presilovky a oslabenia: 0:0, rozhodovali: D. Konc, T. Orolin - Holienka, Sčensný, 1003 divákov


Zdroj: mshkzilina.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu