V piatok do Žiliny zavíta Balkan Bashavel, predstavia sa MALALATA a Sendreiovci


Foto: V piatok do Žiliny zavíta Balkan Bashavel, predstavia sa MALALATA a Sendreiovci

Na jar sa krepčí najradostnejšie alebo váš obľúbený Balkan Bashavel sa vracia! S mixom tradičných aj moderných rytmov balkan beats, gypsy music, reggae a world music. 

V Žiline štartuje combo:  

MALALATA + Sendreiovci & Kokavakere Lavutara + HRajnOha

MALALATA (SK) 

MALALATA je už 12 rokov synonymom pre jedinečnú fúziu balkan beats, gypsy music, cumbie a reggae. Každé vystúpenie DJského dua je nespútanou show plnou nákazlivej energie a 100% nasadenia. Pod jeho taktovkou pulzovali nielen kluby po celej Európe, ale aj vzdialené Mexiko a Japonsko. Duo predviedlo svoju show aj na festivaloch Colours of Ostrava, Pohoda, Grape či na jednom pódiu s esami ako Parov Stelar Band, Goran Bregović a Fanfare Ciocarlia. 


Sendreiovci & Kokavakere Lavutara (SK, live) 

Jeden z najznámejších cigánskych bigbandov v Európe, ktorý sa podieľal aj na hudbe k veľkofilmu Sherlock Holmes: Hra tieňov. Skupina vznikla v roku 1997 a účinkovala na množstve festivalov a koncertov na Slovensku aj v zahraničí. Snaží sa zachovať pôvodnú rómsku pieseň pre nasledujúce generácie a publiku ponúkať nielen rezké, ale aj clivé piesne.

HRajnOha (SK)

Rodák z Púchova, ktorý stál pri zrode MALALATA, sa ako DJ Hrajnoha vracia za mixážny pult. Zostáva verný kombinovaniu balkánskych beatov, folklóru a reggae rytmov. 

Vstup BUDE POVOLENÝ len osobám starším ako 15 rokov. Info k vstupenkám na www.smer77.sk

Miesto: Smer Klub 77
Dátum: 26.04.2019 - 21:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Smer Klub 77