Žilinskí vodnopólisti v kategórii U15 na turnaji vo Francúzsku úspešne, prebojovali sa až do finále


Foto: Žilinskí vodnopólisti v kategórii U15 na turnaji vo Francúzsku úspešne, prebojovali sa až do finále Foto: Vodnopólový oddiel KPŠ Nereus Žilina

Vodnopólisti zo Žiliny v kategórii U15 bojovali počas veľkonočného víkendu o zlato vo finále turnaja Roger Lebas s regionálnym výberom “Sélection LIFN”, na turnaji vo francúzskom mestečku Livry Gargan si počínali od začiatku výborne, keďže tri zo štyroch úvodných zápasov vyhrali. Zdolali tímy AS Chelles WP (4:12), VGA St Maur (9:2) a aj domáci CN Livry-Gargan (4:9).

S víťazným celkom “Sélection LIFN” najskôr v úvodnej časti remizovali, vo vyrovnanom finálovom zápase neskôr prehrali 11:13. Z turnaja vo Francúzsku si tak mladí športovci doviezli strieborné medaily, Daniel Ondrčka si odniesol aj cenu za najlepšieho hráča turnaja. 

„Turnaj bol pre chlapcov odmenou za doterajšie úsilie a motiváciou do posledných dvoch ligových turnajov, pričom žilinský bude prebiehať už od piatku 3.5 do 5.5 na mestskej krytej plavárni v Žiline,“ uviedli tréneri vodnopólistického oddielu zo Žiliny.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Vodnopólový oddiel KPŠ Nereus Žilina