Jana Kratochvílová, kráľovná extravagancie s nezameniteľným hlasom, v žilinskom Smer Klube 77!


Foto: Jana Kratochvílová, kráľovná extravagancie s nezameniteľným hlasom, v žilinskom Smer Klube 77!

V sobotu, 4. mája, v rámci intergalaktického turné „Imagination Power Tour“, zavíta do žilinského Smer Klubu 77 značne nekonvenčná a absolútne originálna česká speváčka JANA URIEL KRATOCHVÍLOVÁ so svojou skupinou ILLUMINATI.CA.

Pripravte sa na unikátny koncert najoriginálnejšej speváčky svojej doby. Rocková skupina Illuminati.ca hudobného mága Jiřího George Hrubeše prinesie búrlivé vodopády zlatých hitov i super noviniek z pripravovaného Albumu “Ruby Rose Mayhem - Volume 2”.

Nechajte sa tiež prekvapiť mega plejádou nielen nových harmónií a rytmov, ale i odvážne šokujúcich nových kostýmov a image Iluminati.ca 2019, v koncertnom programe inšpirovanom mocnou silou všemocnej IMAGINÁCIE!

Speváčka s naozaj unikátnym hlasom a celosvetovo absolútne originálnym prejavom, textárka a skladateľka, o ktorej se píše a vysiela v českých médiách hlavne v súvislosti čo kde a ako odpovie, alebo v akom kostýme vystúpi a čím zase šokuje! To podstatné podľa fanúšikov je, že koncertuje a že má stále nové a nové skladby.

Od roku 2014 vydala albumy Sound Eye Mission, Imunika Systemica, Matrix Exposed, Ritualica, New Bohemian, Spiritca Angelica, Mantrum Illuminum, 3R a Ruby Rose Mayhem.


Jej vystúpenia vždy prinášajú niečo nového, neuveriteľne dynamického a vzrušujúceho pre všetky zmysly. Svojím spontánnym prejavom, kostýmami a líčením predbieha suverénne a neustále dobu, ktorú žijeme.

Spolu s bytostne prirodzenou dynamickou spontánnou pohybovou kultúrou, mimikou, zmyslom pre humor, záujmom o mystiku a filozofiu priťahuje záujem ľudí na celom svete! 

Skupina Illuminati.ca

Jiří George Hrubeš – Legendárny bubeník, gitarista a producent, spoluzakladateľ Pražského Výběru a zakladateľ rockovej skupiny Illuminati.ca, ktorý je spoločne s textujúcou Uriel hlavným skladateľským pilierom hudobnej tvorby
Jan “Poky” Pokorný – bass
David “Robert” Pavlík – guitar.

Informácie o vstupenkách na www.smer77.sk

Miesto: Smer Klub 77
Dátum: 04.05.2019 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Smer Klub 77