Stretni zamestnávateľov naživo na Profesia days Žilina a objav svoju budúcnosť!


Foto: Stretni zamestnávateľov naživo na Profesia days Žilina a objav svoju budúcnosť!
Galéria: 4 fotky
Foto: Profesia days Žilina

Festival príležitostí Profesia days je najobľúbenejšie a najnavštevovanejšie kariérne podujatie na Slovensku, kde sa každoročne zídu tisícky záujemcov o nové pracovné príležitosti. Profesia days nie je len obyčajný veľtrh práce, je to festival nekonečných príležitostí pre každého, bez ohľadu na to, či je zamestnaný, študent alebo skúsený ajťák.

Minulý rok sa prvýkrát uskutočnil v Žiline a privítal viac ako 5 000 návštevníkov. Pre veľký úspech a záujem budú mať návštevníci aj tento rok možnosť nájsť si prácu, získať informácie o firmách, inšpirovať sa úspešnými príbehmi, vzdelávať sa, absolvovať kariérne poradenstvo, zabaviť sa a mnoho ďalšieho. 

Profesia Days Žilina sa bude konať 15. mája 2019 v Holiday Inn Žilina. Vstup na festival je úplne ZADARMO, stačí sa len registrovať na www.profesiadays.sk, kde je postupne zverejňovaný program, harmonogram festivalu a všetko dôležité.

Vypočujte si rady spíkrov z rôznych oblastí profesného života

Na podujatí sa predstavia zaujímaví spíkri, medzi inými aj herečka a stand-up komička Lujza Garajová Schrameková, redaktor televíznych novín TV Markíza Ján Tribula, zakladatelia show Temné Kecy Ivo “Ladižo” Ladižinský a Jerry “Veľmajster” Szabó či Jana Haderková, riaditeľka spoločnosti KROS, a.s.


Otváraciu prednášku dňa na tému “Prečo je dôležité zachovať si ľudský prístup v dobe technológií” uvedie CEO Profesia Ivana Molnárová, tešiť sa môžete aj na autora populárnej knihy Ako som vozil Nórov Ondreja Sokola. Úspešné podnikateľské príbehy prídu predstaviť žilinská výtvarníčka Eva Šugárová alebo Marek Kremeň zo spoločnosti EXERGY. Na tému motivácie budú rozprávať aj Adam Graňák z Hangair-u a Tomáš Leiblinger, kreatívny riaditeľ Kreativ Gang-u.

Okrem nich si vypočujete aj Alenu Stevens, triatlonistku a rekordérku, Nikolu Richterovú a Antona Khúlu z Profesie či Ladislava Dudáša, predsedu predstavenstva Národnej diaľničnej spoločnosti. Životný príbeh príde predstaviť aj marketingová manažérka a autorka značky Polin, Paulína Oboňová.

Záštitu nad podujatím prevzali aj predsedníčka Žilinského samosprávneho kraja Erika Jurinová a primátor mesta Žilina Peter Fiabáne. Podujatie organizuje spoločnosť Profesia, prevádzkovateľ najväčšieho slovenského jobportálu Profesia.sk. 


Miesto: Holiday Inn Žilina
Dátum: 15.05.2019 - 09:00    19:00





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Profesia days Žilina