Svetová bojová show ENFUSION zavíta po roku opäť do TIPSPORT arény v Žiline už 27. apríla


Foto: Svetová bojová show ENFUSION zavíta po roku opäť do TIPSPORT arény v Žiline už 27. apríla

Svetová bojová show ENFUSION zavíta po roku opäť na Slovensko do žilinskej TIPSPORT arény. Abú Zabí, Holandsko, Belgicko, Španielsko, Česko, Anglicko a v neposlednej rade Slovensko sú súčasťou dvadsaťkolového kolotoča počas celého roka. Žilina je pravidelne označovaná v rámci organizácie za č.1 a nebude tomu inak ani tento rok.

V priebehu večera bude pre fanúšikov v Tipsport aréne pripravený bohatý program v podobe prvotriednej svetelnej a audiovizuálnej show, na prvom mieste ale bude predstavenie špičkových bojovníkov slovenskej a českej standup bojovej scény proti výberu sveta. Dva zápasy o majstra sveta a celkovo 16 napínavých súbojov plných adrenalínu, to je ENFUSION SLOVAKIA 2019!

Bojová show je rozdelená do troch častí. Diamonds Talents, traja boxeri Peter Polník, Michal Šurín a profi boxer so štatistikou 2:0 Patrik Glézl sú vyzývatelia troch boxerov z Poľska, Čiech a Bieloruska.

Enfusion Talents časť ponúke šesť zápasov v standupe. Lucia Krajčovič (SK) vs Andrea Tóthová (SK), Lukáš Mandinec (SK), Dominik Tabor (CZ) vs Denis Farkaš (SK), Lukaš Dubovec (SK) vs Peter Lepiš (SK) a mnoho ďalších - to je druhá časť celej show.

Enfusion časť potom prinesie 7 zápasov, z toho dva o svetového šampióna ENFUSION. Hlavnú kartu odštartuje derby fight Jakub Sloviak (SK) vs Jozef Janotík (SK), v atraktívnej váhe do 95 kg uvidia diváci Ivana Barteka (SK) proti Maruane Bounabi (FRA). O svoj prvý titul v divízii ENFUSION sa pobije Monika Chochlíková (SK) proti vyzývateľke Amelie Dos Santos (FRA).


V superfighte si určite nebude chcieť ujsť víťazstvo Štefan Meszároš z Nitry, jeho súperom bude Tadeáš Růžička z Česka. Momentálne najlepšia ťažká váha zo Slovenska, Martin Pacas ma ako jediný Slovák profesionálny kontrakt s ENFUSION.

Do Žiliny ho ide vyzvať bombardér zo Srbska Rade Opačič, ktorý nedávno knokautoval Ondreja Hutníka (CZ). Deviaty vo svetovom rankingu vo váhe do 72,5 kg Milan Paleš (SK) ma jedinečnú možnosť sa posunúť v rebríčku vyššie.

Jeho vyzývateľ je Nordin Van Rosmalen (NL). Vyzývací súboj o svetový titul ENFUSION, ktorého je 37-ročný Vlado “Dracula” Moravčík vo váhe do 80 kg aktuálne dvojnásobným držiteľom, bude posledným zápasom celej show, z kvalifikácie vzišiel súper Robin Čirič (NL).

Lístky sú dostupné v sieti PREDPREDAJ.sk


Miesto: TIPSPORT aréna Žilina
Dátum: 27.04.2019 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Enfusion Slovakia