V stredu 17. apríla budú ŽSR realizovať výlukové práce v Bytčici a na priecestí v Tepličke nad Váhom


Foto: V stredu 17. apríla budú ŽSR realizovať výlukové práce v Bytčici a na priecestí v Tepličke nad Váhom Foto: ilustračné

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) informujú, že 17. apríla 2019 budú realizovať výlukové práce na dvoch úsekoch železničnej trate pri Žiline.

Žilina - Bytčica, v čase od 7.20 - 13:20 hod.

Z dôvodu výmeny výhybkových súčiastok na výhybkách v Žiline bude znemožnená vlaková cesta v smere na Rajec. Vlaková doprava bude nahradená autobusovou dopravou. ŽSR prosia cestujúcich o trpezlivosť a pochopenie v súvislosti s bmedzeniami v železničnej doprave, ku ktorým môže dochádzať v dôsledku výlukových prác a zároveň apelujú na zvýšenú pozornosť pri sledovaní vývesiek a hlásení staničného rozhlasu v železničných staniciach.

Žilina - Teplička nad Váhom, od 8:00 - 15:00 hod.

V rámci tejto výluky sa bude opravovať priecestie v km 0,339 (SP 2511). Práce budú obsahovať vybratie časti priecestia, opravu geometrickej polohy koľaje, následné vybratie druhej časti priecestia a opravu geometrickej koľaje pod priecestím. Práce budú realizované zamestnancami ŽSR. Obchádzka nie je nutná, cesta je využívaná výhradne pre účely ŽSR a ZSSK Cargo.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: ŽSR