Niektoré spoločnosti s účasťou mesta Žilina majú nových konateľov, riaditeľa divadla odvolali


Foto: Niektoré spoločnosti s účasťou mesta Žilina majú nových konateľov, riaditeľa divadla odvolali Foto: ilustračné - wikipedia.org

Na dnešnom rokovaní Mestského zastupiteľstva v Žiline schválili poslanci aj niekoľko zmien na vedúcich postoch vo vybraných spoločnostiach s účasťou mesta.

V prípadoch Dopravného podniku mesta Žilina, spoločnosti ŽILBYT, s.r.o. a spoločnosti Žilinské komunikácie, a.s. boli konatelia opätovne zvolení. Svoje funkcie tak budú naďalej zastávať Ján Barienčík (DPMŽ), Jarmila Beszédesová (ŽILBYT) a Dušan Maňák (Žilinské komunikácie). Nominácie sú výsledkom výberových konaní.

Zmeny sa udejú v troch spoločnostiach - Mestská krytá plaváreň, kde vo funkcii konateľa spoločnosti nahradí Vladislava Harčara Jaroslav Koválik, v Žilina Invest, s.r.o., nahradí Patrika Gromu vo funkcii konateľa Miloš Martinka a v spoločnosti Severoslovenské vodárne a kanalizácie, a. s., nahradí Antona Trnovca Erik Štefák.

Zároveň mestskí poslanci odvolali Antona Šulíka z funkcie riaditeľa Mestského divadla Žilina, dočasne bude funkciu vykonávať Ingrid Dolníková, vedúca odboru kultúry, športu, cestovného ruchu a miestneho rozvoja. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu