Pred križovatkou na ulici 1. mája vznikajú čoraz hlbšie jamy, vodiči musia jazdiť opatrne


Foto: Pred križovatkou na ulici 1. mája vznikajú čoraz hlbšie jamy, vodiči musia jazdiť opatrne

Na nepriaznivý stav ciest v Žiline a okolí nás vodiči upozorňujú neustále. Niektoré úseky sa už správcom podarilo opraviť, iné sú naďalej bez zmeny a majitelia áut tak musia pri častom jazdení znášať následky v podobe nákladného servisu svojich áut.

Najväčšiu nespokojnosť vyjadrili ľudia práve so stavom Ľavobrežnej ulice, ktorej prvá polovica sa v uplynulom roku komplexne zrekonštruovala a druhá je zatiaľ v nedohľadne.


V posledných dňoch nás čitatelia upozornili na ďalší úsek, ktorý ich pri prejazde znepokojuje. Je ním križovatka ulíc 1. mája - Predmestská - Veľká okružná, kde sa v smere od ulice 1. mája nachádzajú viaceré hlbšie jamy, ktorým sa je nutné buď vyhnúť, alebo nimi prejsť zníženou rýchlosťou.

Podobná situácia je aj v opačnom smere, ak prichádza vodič od Predmestskej alebo Veľkej okružnej na 1. mája, musí si dávať pozor a spomaliť. Počas zimy sa niektoré z nerovností ešte viac prehĺbili, preto na aktuálny stav začali vodiči upozorňovať. 

Oslovili sme v tejto veci vedenie mesta Žilina, aby sme sa informovali, v akom časovom horizonte bude možné tento poškodený úsek opraviť. Po získaní stanoviska správu aktualizujeme.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu