Na sídlisku Solinky začal opäť vyčíňať neznámy páchateľ, za dva dni poškodil pneumatiky na 14 autách


Foto: Na sídlisku Solinky začal opäť vyčíňať neznámy páchateľ, za dva dni poškodil pneumatiky na 14 autách

Koncom roka 2018 sme informovali o neznámom páchateľovi, ktorý na sídlisku Solinky poškodzoval zaparkované osobné autá. Obyvatelia ulice Osiková si takmer každé ráno našli prepichnuté viaceré pneumatiky. Po tom, čo sa správa o vyčíňaní neznámej osoby dostala do médií, situácia sa na niekoľko mesiacov upokojila. 

V posledných dňoch si ale ľudia opäť nachádzajú poškodené pneumatiky. Páchateľ teda po krátkej prestávke vyčíňa znova. Doteraz spôsobil škodu na približne štrnástich autách.

Niektorí majitelia vozidiel mali šťastie a v pneuservise im poškodené pneumatiky opravili, sú však aj takí, ktorí museli zainvestovať do úplne nových, pretože poškodenie bolo veľké.


Páchateľ doteraz spôsobil svojím konaním nemalé škody

„Včera ráno malo 6 áut prepichnuté pneumatiky, dnes ráno som zistila, že poslednú noc bolo poškodených zasa 8 áut. Nemáme poistky na vandalizmus a policajti s tým nič nerobia. My už máme na našom aute 3 krát vymenené pneumatiky,“ uviedla znepokojená obyvateľka sídliska.

Obyvatelia ulice Osiková nemajú tušenie, z akého dôvodu dotyčná neznáma osoba poškodzuje súkromný majetok. Prípad už hlásili aj na políciu, zatiaľ len čakajú, ako sa situácia ďalej vyvinie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu