Najlepším hráčom Fortuna ligy je podľa fanúšikov Viktor Pečovský!


Foto: Najlepším hráčom Fortuna ligy je podľa fanúšikov Viktor Pečovský!

Podľa oficiálneho portálu najvyššej súťaže www.fortunaliga.sk je najlepším futbalistom jesennej časti Fortuna ligy 2014/2015 hráč MŠK Žilina a Slovenský reprezentant Viktor Pečovský. Defenzívneho stredopoliara doplňajú v hodnotení Ján Vlasko z Trnavy a Juraj Piroska zo Senice.

Viktor Pečovský vyhráva väčšinu ankiet

“Drvivú väčšinu hodnotiacich ankiet po jesennej časti Fortuna ligy vyhráva stredopoliar MŠK Žilina Viktor Pečovský. Motor stredu poľa, neúnavná včelička, pracant na pohľadanie. Množstvo jeho futbalových prezývok prekonáva už iba kopa uznania, ktoré sa mu dostáva zo všetkých strán. Líder prvého tímu tabuľky je jediným hráčom Fortuna ligy, ktorý sa prebojoval aj do základnej zostavy reprezentačného tímu Slovenska a úspechy tak v uplynulých mesiacoch žal na oboch frontoch.

No a aby toho nebolo málo, až dvakrát sa počas jesene dostal do záverečnej nominácie našej ankety Gól mesiaca. Je veľmi pravdepodobné, že už onedlho zamieri Viktor Pečovský do zahraničia a vyskúša si svoj prvý angažmán v ešte kvalitnejšej súťaži. Za svoje výkony a prínos hre si to rozhodne zaslúži, aj keď Fortuna liga tak stratí jedného zo svojich vládcov,” uviedol oficiálny portál ligy.

zdroj: fortunaliga.sk
foto: mskzilina.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu