V Nissan Point Žilina máte možnosť otestovať počas 1. až 5. apríla všetkých 6 verzií modelu Qashqai


Foto: V Nissan Point Žilina máte možnosť otestovať počas 1. až 5. apríla všetkých 6 verzií modelu Qashqai Foto: AutoMoto Žilina

Žilinský Nissan pozýva na týždeň testovacích jázd, počas ktorého budete mať možnosť otestovať aj najväčšiu hviezdu japonskej automobilky - model Nissan Qasqai. Tento obľúbený model patrí zároveň medzi najžiadanejšie modely v kategórii crossoverov.

Pomerne rozsiahlu modernizáciu z roku 2017 aktuálne dopĺňa nasadenie nových motorizácií, plniacich najprísnejšiu emisnú normu Euro 6d-TEMP. Hlavnou hviezdou je v tomto smere zážihový prepĺňaný štvorvalec o objeme 1,3 litra z radu DIG-T. 

Novinka vyvinutá v spolupráci s automobilkou Mercedes-Benz nahrádza oba doteraz používané benzínové verzie, nový motor dopĺňa aj moderná dvojspojpojková automatická prevodovka so 7 stupňami ako alternatíva k šesťstupňovému manuálu. V ponuke okrem toho ostávajú aj naďalej mimoriadne úsporné turbodiesle. 

Silnejší z nich sa pritom ako jediný kombinuje s pohonom všetkých kolies. Žilinské zastúpenie značky Nissan - predajňa POINT, a.s. sa nachádza na ulici Vysokoškolákov, a pri tejto príležitosti ponúka unikátnu možnosť v dňoch od 1. do 5. apríla 2019 otestovať všetkých 6 dostupných verzií modelu Qashqai. Predajcovia sa na vás tešia počas celého týždňa od 08:00 hod. do 16:00 hod. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu