FOTO: Na multifunkčnom ihrisku v mestskej časti Trnové prebieha výmena umelého trávnika


FOTO: Na multifunkčnom ihrisku v mestskej časti Trnové prebieha výmena umelého trávnika
Galéria: 4 fotky

Na školskom ihrisku v mestskej časti Žilina - Trnové prebieha v týchto dňoch výmena starého umelého trávnika. Futbalové ihrisko nachádzajúce sa v areáli základnej školy s materskou školou bolo vybudované ešte v roku 2007 a jeho slávnostného otvorenia sa zúčastnil aj vtedajší predseda vlády SR Robert Fico. 

Okrem žiakov začali hraciu plochu využívať aj obyvatelia Trnového či Žiliny. Futbal sa vďaka osvetleniu hráva často až do večerných hodín. Za takmer 12 rokov aktívnej prevádzky ihriska však bol už umelý trávnik značne opotrebovaný a jeho výmena viac ako nevyhnutná. 

Mesto Žilina podpísalo začiatkom marca tohto roka zmluvu o dielo so spoločnosťou M.Cup Production s.r.o., ktorej predmetom je kompletná výmena umelého trávnika na multifunkčnom ihrisku v Základnej škole s materskou školou Dolná Trnovská.

Zazmluvnená spoločnosť zabezpečuje demontáž pôvodného povrchu a podkladových vrstiev, opravy podkladových vrstiev, opravu drenážneho systému a následnú dodávku a montáž nového umelého trávnika.

Celková cena prác je zmluvne dohodnutá na sumu 16 586 EUR s DPH a termín plnenia v lehote 30 kalendárnych dní ododňa prevzatia priestoru multifunkčného ihriska. Športovci využívajúci ihrisko sa obnove plochy tešia.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu