Žilinský Aupark obsadila po novom značka Peugeot, autosalón potrvá do pondelka


Foto: Žilinský Aupark obsadila po novom značka Peugeot, autosalón potrvá do pondelka
Galéria: 5 fotiek

Autosalón v žilinskom Auparku pokračuje v plnom prúde aj v ďalších dňoch. Počas celého najbližšieho víkendu, ako aj v pondelok 18. marca, môžete v tomto obchodnom centre obdivovať atraktívne modely značky Peugeot, ktoré tu vystavuje spoločnosť FINAL-CD Žilina.

Z celkového počtu siedmych vystavených vozidiel je hlavným ťahúňom úplne nový Peugeot 508. Nová vlajková loď francúzskej automobilky okrem atraktívneho dizajnu s imidžovo riešenými „bezrámovými“ oknami, šokuje aj kvalitným interiérom, za ktorý by sa nemuseli hanbiť ani prémiové automobilky! Atraktívnym líniám zodpovedajú aj jazdné vlastnosti. Podrobné dojmy z nich vám priblížime už čoskoro v našom tradičnom redakčnom teste.

Okrem vlajkovej lode tu môžu všetci motoristickí fanúšikovia obdivovať aj ďalšie zaujímavé modely. Úplné nový Peugeot Rifter v jednom balení spája priestorové prednosti „rodinných dodávok“ s komfortom či jazdnými vlastnosťami klasických osobných vozidiel.


Opomenúť nemôžeme ani atraktívne a dnes tak populárne SUV modely. Zastupuje ich „mestský“ Peugeot 2008 ako aj rodinne orientovaný Peugeot 3008. Obľúbený kompaktný segment reprezentuje model Peugeot 308 v praktickej verzii SW. S atraktívnym cenovým zvýhodnením zaujme i jeho menší súrodenec Peugeot 208, ako aj stálica teda sedan Peugeot 301.

Ak by ste náhodou premeškali Peugeot autosalón v žilinskom Auparku, francúzska automobilka si pre vás od najbližšieho pondelka pripravila ďalšiu edíciu už legendárnej akcie 7 dní Peugeot, ktorá je známa výrazným cenovým zvýhodnením ako aj bohatou výbavou jednotlivých vozidiel.  Táto akcia potrvá od 18. do 25. marca. Pre viac informácii navštívte priamo žilinského predajcu vozidiel značky Peugeot, spoločnosť FINAL-CD Žilina.

Okrem vozidiel značky Peugeot púta na inom mieste žilinského Auparku veľkú pozornosť aj nové SUV Jaguar E-Pace. Táto značka spoločne so značkami Land Rover a Volvo už najnovšie patrí do portfólia najväčšieho slovenského predajcu automobilov, ktorým je práve spoločnosť FINAL-CD. Dva úplne nové showroomy značiek Volvo a Jaguar, Land Rover nájdete teraz na Dlhej ulici v Žiline.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu