NOVINKY v be DENTAL Žilina - účinná kombinácia domáceho a ambulantného bielenia aj prémiové kefky


Foto: NOVINKY v be DENTAL Žilina - účinná kombinácia domáceho a ambulantného bielenia aj prémiové kefky Foto: ilustračné

Sfarbenie zubov u každého človeka spôsobuje počas života hneď niekoľko faktorov - okrem genetických predispozícií ide o metabolické a chemické vplyvy, takže napríklad zloženie stravy a celkový životný štýl môže ovplyvniť farbu zubov. Biele zuby sú pritom indikátorom zdravia, spokojnosti a dotvárajú imidž v spoločnosti.

Farba sa pod vplyvom vyššie spomenutých faktorov počas života zvykne meniť aj napriek tomu, že ich ústna hygiena je na vysokej úrovni: „V praxi sa často stretávame s ľuďmi, ktorí majú slušnú ústnu hygienu, málo zubných kazov a napriek tomu nie sú ich zuby „to pravé orechové“,“ vysvetľuje Katarína Molnárová zo žilinskej ambulancie dentálnej hygieny be DENTAL.

Kombinácia domáceho a ambulantného bielenia pomáha zachovať výsledky bielenia oveľa dlhšie

Novinkou je bielenie systémom Pure Whitening - vďaka kombinácii domáceho a ambulantného bielenia prináša vynikajúce efekty, ktoré, na rozdiel od iných systémov, vydržia dlhšie.

Systém pracuje s nosičmi na mieru, vyrobenými presne pre Váš chrup. Pure Whitening má pod kontrolou celý proces bielenia - počínajúc výrobou otlačkov, cez zhotovenie nosičov a gélov až po ich skladovanie a prepravu ku koncovému spotrebiteľovi.

„Vďaka tomu sú eliminované všetky možné aspekty, ktoré by mohli výsledok bielenia ovplyvniť v negatívnom význame. A práve tieto kroky prispeli k tomu, že je možné vybieliť aj zuby pacientov u ktorých sa to s inými systémami bielenia zdalo pomerne komplikované,“ vysvetľuje Katarína Molnárová. V domácej fáze si potom nosiče so špeciálnym aktívnym gélom s nízkym obsahom karbamid peroxidu aplikujete 14 dní, na 15. deň nasleduje ambulantné bielenie.   

Ambulancia be DENTAL v Žiline poskytuje komfortné a moderné prostredie, v ktorom prebieha dentálna hygiena či bielenie zubov. Zdroj: be DENTAL

Vďaka kombinácii „slabšieho“, ale dlhšiu dobu aplikovaného domáceho bielenia a kratšieho, ale intenzívnejšieho ambulantného bielenia dosiahnete dlhotrvajúci výsledok. Rozdielom oproti len ambulantnému bieleniu je fakt, že počas krátkej doby vedia bieliace látky prejsť cez vrstvu skloviny len do menšej hĺbky. Tenká vybielená vrstva na povrchu následne zakrátko nadobúda “pôvodnú” farbu.

Bielenie Pure Whitening v Žiline máte teraz možnosť absolvovať v be DENTAL za uvádzaciu cenu, s kupónom nižšie získate dodatočnú zľavu vo výške až 30 eur.

Ďalšou novinkou v ambulancii dentálnej hygieny be DENTAL v Žiline sú profesionálne zubné kefky prvotriednej švajčiarskej kvality zn. TELLO. Vďaka precíznosti a vlastnej technológii „nollex filaments“ prináša švajčiarska značka efektívnejšie čistenie, vysokú odolnosť vlákien a nemeniace sa funkčné vlastnosti počas doby používania. Kefky pre dospelých sú dostupné v troch tvrdostiach a atraktívnych farebných kombináciách - www.tello.sk/produkty.

TELLO myslí aj na najmenších, pre deti sú dostupné kefky z rady 10 400+ KIDS, ktoré nájdete až v 7 farebných kombináciach. Pre tých, ktorí uprednostňujú online nákupy si môžu kefky TELLO a ďalšie produkty objednať aj v partnerskom zubatom eshope zameranom na produkty dentálnej starostlivosti www.zubaty.sk

Špičkové švajčiarske zubné kefky TELLO nájdete aj v ambulancii zubnej hygieny be DENTAL v Žiline. Zdroj: zubaty.sk

 

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR be DENTAL