V súvislosti s dvojnásobnou vraždou na sídlisku Hájik polícia obvinila 48-ročného Miroslava


Foto: V súvislosti s dvojnásobnou vraždou na sídlisku Hájik polícia obvinila 48-ročného Miroslava

V súvislosti s vraždou, ku ktorej došlo v nedeľu 24. februára 2019 na žilinskom sídlisku Hájik, už polícia vzniesla obvinenie proti jednej osobe. Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 48-ročného Miroslava (z okresu Senec) z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Obvinený muž mal počas uplynulého víkendu v byte na žilinskom sídlisku úmyselne usmrtiť svoju 47-ročnú manželku a 15-ročného syna. Mal im nožom spôsobiť viaceré bodné zranenia, na následky ktorých zomreli.

„Obvinený muž je zadržaný a bude spracovaný podnet na návrh na jeho vzatie do väzby. Polícia na prípade intenzívne pracuje a vykonáva všetky potrebné úkony a opatrenia v zmysle Trestného poriadku. Z uvedeného dôvodu nie je možné poskytnúť k prípadu žiadne bližšie informácie až do skončenia vyšetrovania,“ uviedol žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.


Niektoré médiá priniesli informáciu, že krátko pred incidentom mali susedia počuť z bytu hádky a krik. Podľa našich informácií však mali byť žena a chlapec zavraždení ešte niekoľko hodín predtým, než dorazili záchranné zložky na pomoc zranenému 48-ročnému mužovi.

Galéria: 8 fotiek


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu