Majiteľ značky Justin Paukin: „Ženy nám hovoria, že chlapi v obleku sú sexi. Avšak má to podmienku“


Foto: Majiteľ značky Justin Paukin: „Ženy nám hovoria, že chlapi v obleku sú sexi. Avšak má to podmienku“

Sezóna svadieb a osláv pomaly začína, a väčšina pánov kontroluje šatník, v ktorom nesmie chýbať tá najzákladnejšia súčasť - oblek. Vyzerať dobre a zároveň sa dobre aj cítiť, to je to, k čomu nám dopomáha správne navrhnutý a pasujúci oblek. Vyššia atraktivita u nežnejšieho pohlavia a sebavedomie sú len niektoré z benefitov, ktoré získate správne zvoleným kúskom.

V Žiline už viac ako tri roky funguje módna značka Justin Paukin, ktorá vďaka odlišnému obchodnému modelu dokáže poskytnúť príjemnejší zážitok nielen z nosenia, ale aj samotného nakupovania oblekov.

Drvivá väčšina mužov nákup obleku plánuje, čomu je prispôsobený aj proces výberu obleku od Justin Paukin. Individuálny prístup znamená, že si objednáte termín a v príjemnom prostredí priamo v centre Žiliny vo Farskej uličke bez stresu vyskúšate to, čo vám pasuje najlepšie. 

Vopred vybrané modely si skúšate v príjemnom prostredí, bez stresu a za asistencie módneho poradcu v predajni Justin Paukin

S majiteľom značky Dávidom Paučinom sme sa rozprávali aj o tom, aká bude nadchádzajúca sezóna z pohľadu elegantnej módy a prečo sa mu darí poskytovať individuálny služby aj pri nižšej cene oproti iným značkám.

Aké sú tohtoročné trendy?

Móda a jej trendy sa neustále menia a z dlhodobého hľadiska aj mnohokrát opakujú. Čo sa nám pred pár rokmi mohlo zdať ako nemysliteľné, môže byť aktuálne veľmi populárne. Napríklad sme sa vrátili opäť k vestám. Trojdielne obleky sú jedným z najväčších trendov. Nie len, že to dobré vyzerá, ale je to aj praktické.

V zahraničí sú momentálne obľúbené aj dvojradové obleky. Na Slovensku sme však mierne konzervatívnejší a tento trend je zatiaľ v úzadí. Veľmi zaujímavé sú farby oblekov na rok 2019. Návrhári a prestížne svetové značky preferujú svetlé a plné farby odtieňov bordovej, béžovej, fialovej, zelenej a svetlomodrej. Čo sa týka strihov, tam je voľba jasná – Slim fit (zúžené sako, zúžené nohavice).

V čom sa odlišujete od iných značiek?

Cenami, dizajnom a v neposlednom rade prístupom. Vďaka odlišnému a najmä efektívnejšiemu konceptu predaja dokážeme minimalizovať značnú časť nákladov, čo sa v konečnom dôsledku odrazí v cene oblekov. Na druhej strane však môžeme byť maximálne proklientsky. K zákazníkom pristupujeme individuálne, snažíme sa vždy adekvátne poradiť a oblek upraviť na mieru presne podľa požiadaviek zákazníka. 

Veľmi dobre vieme, že chlapi nemajú radi nakupovanie. Preto je celá naša ponuka aj s dostupnými veľkosťami online. Výber obleku je tak jednoduchší, zákazník nemusí ísť niekam na náhodu, či nájde to čo hľadá, ale zistí si to v pohodlí domova. 

Aké úpravy na mieru ponúkate?

U každého zákazníka je to skrátenie nohavíc, ktoré je v cene obleku. Naše obleku majú neukončenú dĺžku, aby sme ju mohli každému nastaviť presne tak, ako má byť. Medzi najčastejšie úpravy patrí aj zúženie nohavíc či saka, prípadne skrátenie alebo mierne predĺženie rukávov.

Tento rok sme dokonca začali aj s oblekmi na mieru. To znamená, že zákazník si vyberie z ponuky cca 300 látok a oblek sa ušije presne na jeho postavu. Viete, mnoho žien nám hovorí, že chlapi v obleku sú jednoducho sexi. Ale má to jednu podmienku. Ten oblek musí naozaj dobre sedieť, v opačnom prípade to stráca svoje čaro. 

Viem si u vás k obleku vybrať aj doplnky?

Samozrejme, naším cieľom je obliecť zákazníka od hlavy až po päty. Máme k dispozícií košele, kravaty, motýliky, kvalitné kožené opasky či neviditeľné tričká pod košele. Nedávno nám pribudli voľnočasové saká a nohavice. Bohužiaľ, jediným našim deficitom sú pánske topánky. Zatiaľ sa nám nepodarilo nájsť vhodného dodávateľa, avšak intenzívne na tom pracujeme.  

Na výber máte zo stoviek materiálov, finálny kúsok si viete doladiť podľa svojich predstáv

Nie náhodou dôverujú elegantným kúskom od Justin Paukin viaceré známe osobnosti zo Žiliny, napríklad herec Juraj “Šoko” Tabaček či dvojica zabávačov Zrebný&Frlajs, ktorí sa predviedli v kúskoch žilinskej značky na minuloročnom odovzdávaní cien OTO.

Modely Justin Paukin nosia aj niektoré hráči MŠK Žilina - napríklad Róbert Boženík, Michal Škvarka, Lukáš Jánošík či brankár Dominik Holec .  

Z predajne odídete okrem nových kúskov za bezkonkurenčnú cenu aj s cennými radami a tipmi, súčasťou balenia je aj manuál s návodom starostlivosti o oblek tak, aby vám vydržal čo najdlhšie. Cesta za vašim novým, kvalitným no stále cenovo dostupným oblekom, začína vo Farskej uličke, kde sídli Justin Paukin.

Celú ponuku a možnosti môžete nájsť na www.justinpaukin.sk

 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Justin Paukin