V prípade smrti 28-ročného muža v Trnovom lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie


Foto: V prípade smrti 28-ročného muža v Trnovom lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie

V pondelok 18. februára prebiehala v mestskej časti Žilina - Trnové pátracia akcia. Policajti v spolupráci so záchranármi Horskej záchrannej služby z oblastného strediska Malá Fatra hľadali nezvestného 28-ročného muža. Hľadaného sa v krátkom čase podarilo nájsť, žiaľ už bez známok života.

„Pátracia akcia po nezvestnom 28-ročnom mužovi z okresu Ilava prebiehala v katastri mestskej časti Žilina - Trnové. Počas akcie bol nezvestný muž nájdený popoludní okolo 15:00 hod. v lesnom poraste, žiaľ, už bez známok života. Obhliadajúci lekár konštatoval smrť predbežne bez cudzieho zavinenia,“ informoval Radko Moravčík, hovorca KR PZ v Žiline.

Za účelom zistenia presnej príčiny smrti muža nariadil obliadajúci lekár vykonanie pitvy. V súvislosti s touto udalosťou začal poverený príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru Žilina - východ trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia. „Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom prebiehajúceho vyšetrovania,“ uzavrel Moravčík.

V oblasti pri lese, kde našli telo mladého muža, bolo už niekoľko dní odstavené osobné motorové vozidlo s evidenčnými číslami okresu Ilava.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu