Kde nájdete v Žiline darčeky pod stromček najlepšie?


Foto: Kde nájdete v Žiline darčeky pod stromček najlepšie?
Galéria: 3 fotky

V tomto predvianočnom čase sa na nás zo všetkých strán valia vianočné reklamy. Ako si však najlepšie vybrať? Možností je naozaj veľa. Žilinský portál www.nakupneocko.sk Vám prináša prehľad rôznych akcií, zliav a širokú ponuku z momentálne 30tich žilinských predajní.

Prečo vyberať práve cez Nákupné očko?

Dôvodov je viacero. Všetky predajne a ponuky sa nachádzajú priamo v Žiline, alebo jej blízkosti. Vybraný tovar si teda môžete ísť pozrieť, vyskúšať a zakúpiť priamo v predajni. Vyhnete sa internetovým podvodom, prípadným problémom s reklamáciou alebo dlhému času čakania na tovar. S predajcom sa viete hneď spojiť a prípadný problém riešiť aj face to face.

Ďalšími dôvodmi sú možnosti vyhľadávania tovaru podľa ceny, predajne či aktuálnosti. Skrze množstvo žilinských predajní si tak ľahko vyberiete to, čo Vám vyhovuje najlepšie - cenou, kvalitou aj vizuálne. Ušetríte čas behaním po meste, energiu a tak isto svoje ťažko zarobené eurá.

Portál prináša aj akcie či zľavy, o ktoré nebude nikdy núdza. Pravidelne sa aktualizujú tovary a pridávajú pre Vás nové predajne. Do budúcnosti plánujeme na portáli spustiť aj služby mesta Žilina.

Aby pre Vás mohol portál dobre fungovať, potrebuje aj Vašu podporu. Stačí, ak nás budete sledovať, zdieľať, odporučíte nás, prípadne nám napíšte aký tovar alebo predajňu by ste chceli v Nákupnom očku vidieť. My Vám za to budeme prinášať kvalitnejšie služby a ponuky. Prajeme všetkým šťastné a veselé nákupy.

Chcete sa aj Vy zapojiť do internetového obchodného domu?

Ponúkame predajcom možnosť si na našom portáli spraviť profil a predávať, stačí nás len kontaktovať nakupneocko@nakupneocko.sk, tel.č.: 0911 780 630. Všetci sa môžete zapojiť a informovať nás o vašich nápadoch a spokojnosti. Neváhajte a navštívte žilinský portál www.nakupneocko.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu