Žilinskí vodnopólisti reprezentovali na turnaji národnej ligy starších žiakov v Prešove


Foto: Žilinskí vodnopólisti reprezentovali na turnaji národnej ligy starších žiakov v Prešove Foto: Vodnopólový oddiel KPŠ Nereus Žilina

Vodnopólisti z oddielu klubu KPŠ Nereus sa predstavili v uplynulých dňoch na turnaji národnej ligy starších žiakov v Prešove, kde súperili s rovesníkmi o 1. až 6. miesto. Hráči v kategórii U15 od štvrtka do soboty odohrali 5 náročných zápasov, pričom domov si odniesli 4 body vďaka víťazstvám 18:7 s domácimi TJ Slávia PU Prešov a 8:11 s ŠKP Modrí Draci Košice - Staré Mesto.

„Zápas s favoritom ligy ŠK Hornets Košice vodnopólový klub / water polo team bol veľmi vyrovnaný a chlapci predviedli veľmi pekný výkon. Prvú štvrtinu vyhrávali mladí žilinčania 3:1. V druhej polovici zápasu však odišli sily a zápas skončil s celkovým výsledkom 6:11. Najväčším skokanom turnaja bol tím Slávia Bratislava, ktorý si domov odniesol celkovo 8 bodov za 4 výhry,“ doplnil klub v správe k turnaju. 

Žilinskí vodnopólisti absolvovali napínavé zápasy so Sršňami z Košíc aj Bratislavou, priebežne sú na delenom 3-4 mieste. Zápas s Klubom vodného póla Nováky Žilinčanom nevyšiel podľa predstáv, v najbližších týždňoch plánujú zapracovať na príprave.

Tím vodnopólistov Žiliny na turnaji v Prešove. Zdroj: Róbert Hvorečný


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Róbert Hvorečný