Nestihli ste kúpiť lístky na jubilejné 3T? Nevadí, budú sa vysielať na námestí!


Foto: Nestihli ste kúpiť lístky na jubilejné 3T? Nevadí, budú sa vysielať na námestí!

Diváci a fanúšikovia divadelnej improvizácie sa majú na čo tešiť. Divadelné zoskupenie 3T (Tri Tvorivé Tvory) oslavuje 10. výročie od svojho založenia. Nie je prekvapením, že lístky na toto podujatie boli vypredané už krátko po oznámení predaja. Pre tých, ktorým sa lístky neušli máme dobrú správu. Priamy prenos z predstavenia sa bude vysielať na Hlinkovom námestí!

Telka v meste bude realizovať priamy prenos majstrovského predstavenia divadelnej improvizácie, ktoré sa uskutoční už túto sobotu t.j. 13.12.2014 v Mestskom divadle Žilina.

V spolupráci s Telkou v meste môžete priamy prenos sledovať na Hlinkovom námesti s horúcim punčom v ruke, prípadne si ho môžete pozrieť aj z pohodlia svojej domácnosti na www.telkavmeste.sk, kde bude súčasne vysielaný.

Okrem tohto prenosu si Telka v meste pripravila aj ďalší zaujímavý program počas celého decembra. Vidieť môžete napríklad Talk show Vitajte doma s Mariánom Čekovským, alebo vystúpenie legendárnej kapely Zawinul Legacy Band a mnoho iných.

„Sme radi, že sme nadviazali spoluprácu s Mestským divadlom Žilina, ale aj s chalanmi z 3T a môžeme tak ponúknuť veľmi kvalitný program počas celého decembra. Myslím si, že Hlinkovo námestie opäť ožije aj v tomto zimnom období a program posilní na atraktivite samotného priestoru. Je to netradičná forma premietania na verejnom priestranstve a sme radi, že môžeme dať tomuto predvianočnému obdobiu na Hlinkovom námestí aj trochu iný formát ako len stánky s punčom. Touto cestou by som rád poďakoval mestu Žilina a našim partnerom za spoluprácu a zároveň prajem všetkým ľuďom pohodové vianoce v kruhu svojich rodín a v novom roku 2015 veľa zrealizovaných snov a túžieb.“ – dodal Peter Košťál, tvorca projektu Telka v meste.

Celý program, premietaný na veľkoplošnej obrazovke počas decembra si môžete pozrieť na stránkach Telky v meste

Miesto: -
Dátum: 13.12.2014 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu