Bláznivý Retro ples v žilinskom Event House už 2. marca s hitmi kapely Queen a Matúšom Krnčokom


Foto: Bláznivý Retro ples v žilinskom Event House už 2. marca s hitmi kapely Queen a Matúšom Krnčokom

Originálny Retro ples je opäť tu! Plesovú sezónu v žilinskom Event House odštartoval vydarený februárový Swing ples a o ďalšiu tematickú noc sa už 2. marca postará bláznivý Retro ples.

Najväčšie hity kapely Queen a zábavný Matúš Krnčok

Vezmite partnerov alebo partiu kamošov a príďte sa zabaviť na naozaj bláznivý Retro ples. Hlavnou hviezdou večera bude uznávaná  revival kapela Queenshow. Ako je už v Event House zvykom, o perfektnú tanečnú náladu sa aj tentokrát postará oldies DJ Marián „Majco“ Krúpa.

Tanečné choreografie vás naučia baby z Vivas Dance Group. Svoj spontánny humor a nekonečnú charizmu do celého večera prinesie moderátor Matúš Krnčok, ktorého poznáte z televíznych obrazoviek alebo z rádia Európa 2.


Titul Miss retro aj auto na víkend!

V sobotu v noci sa u nás stretnú Travoltovia, tuzexáci, pin-up kočky a hippie partie, aby si spolu dali legendárny punčák a vybláznili sa na tie najväčšie hudobné retro hitovky.  Na plese nájdete aj premakaný retro fotokútik, z ktorého si môžete odniesť bláznivé fotky. Nebude chýbať ani súťaž o najkrajšiu Miss Retro plesu. Nezabudnite si hrebeň vo vrecku, farebné elasťáky, nablýskanú trvalú a vypchávky na pleciach. Akýkoľvek retro detail je vítaný, nie je však povinný.

Počas celého večera môžete súťažiť v tombole. Vyhrať môžete aj novú Toyotu RAV4 Hybrid FWD v najvyššej výbave na víkend, ktorý venuje partner plesu AT Žilina, a.s..

II. ročník Retro plesu vás prenesie do bláznivých rokov retra už 2. marca v Event House Žilina. Viac informácií nájdete na Facebook udalosti.

Vstupenky zakúpite na: https://www.ticketportal.sk/event/Retro_Ples_Event_House_Zilina-26182


Miesto: Event House Žilina
Dátum: 02.03.2019 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu