Kmeťoband príde do Žiliny roztancovať 6. ročník Študentského plesu, lístky sa míňajú


Foto: Kmeťoband príde do Žiliny roztancovať 6. ročník Študentského plesu, lístky sa míňajú

Plesová sezóna je v plnom prúde, preto nemôže chýbať v poradí už šiesty Študentský ples, o ktorého organizáciu sa postará eventová agentúra LeadEvents. Ples určený pre všetkých duchom mladých sa uskutoční v sobotu 23. februára 2019 v priestoroch hotela Holiday Inn Žilina.

Ako je už zvykom, účastníci plesu sa môžu tešiť na opäť lepší a pestrejší program ako v minulých rokoch. V cene lístka je zahrnuté sedenie pri okrúhlych stoloch štandardne pre 10 ľudí, trojchodová večera, prípitok, kapustnica a samozrejme program, na aký sa len tak nezabúda.

- 23. FEBRUÁR 2019 - 18:30 -
- HOLIDAY INN ŽILINA - 
- VSTUPENKA 35€ - 
- Rezervácie vstupeniek ➥ info@leadevents.sk -  

PROGRAM   

- Kmeťoband
- Dj Mirec
- Vivas dance group 
- Moderátorská dvojica 
- Fotobúdka 
- Tombola

Celým večerom bude sprevádzať zohraná moderátorská dvojica v zložení Klaudia Portašíková a Michal Bohúň. Headlinerom plesu bude hudobná skupina Kmeťoband, ktorá zo stoličky svojimi hitmi postaví naozaj každého.


Hostí dostane do rytmu tanečná skupina Vivas dance group a o poriadnu dávku zábavy sa po celý večer bude starať Dj Mirec. Účastníkov čaká toho ešte omnoho viac, ale niečo musí ostať pod rúškom tajomstva.

„Na tento ročník Študentského plesu sa obzvlášť teším, pretože sa nám podarilo zavolať naozaj skvelé mená. Snažíme sa robiť veci inak a nasadzujeme si laťku stále vyššie a vyššie, to je naše motto. Pomaly dokončujeme posledné prípravy a už teraz vieme s istotou povedať, že nám ostáva naozaj len pár kusov voľných vstupeniek, ktoré sú v predpredaji od decembra 2018. Veľmi nás to teší a urobíme maximum pre spokojnosť všetkých zúčastnených“ hovorí organizátor Ján Lešťan z agentúry LeadEvents.

Oficiálna udalosť už 6. ročníka študentského plesu, ktorý je určený pre všetkých duchom mladých ľudí. Ples sa bude konať v priestoroch hotela Holiday Inn Žilina už v sobotu 23. februára 2019.

 

 

Miesto: Holiday Inn Žilina
Dátum: 23.02.2019 - 14:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu