Fašiangy sú a v minulosti boli oslavované ako dni bujarej zábavy a dobrého jedla. Naši predkovia žili a stravovali sa veľmi striedmo, ale počas fašiangov pred pôstom zvyčajne jedli do sýtosti. Medzi tradičné jedlá sa radili fánky, šišky, pampúchy, záviny a zabíjačkové špeciality.
Atmosféru týchto osláv a tradícií oslavujú v žilinskom Extreme Parku už tretí rok. Reštaurácia HU:MAN preto všetkých srdečne pozýva na tradičnú slovenskú zabíjačku, ktorá sa uskutoční dňa 16.2.2019 od 11:00 hod.
Pripravené budú zabíjačkové špeciality, plieskanie bičom a ľudová hudba Tomčalovci.
Zabíjačkové špeciality budú pripravovať tí najlepší šéfkuchári reštaurácie HU:MAN - Peter Ďurčo a Anton Holomáň spolu s hosťom nášho zabíjačkového dňa - Gabom Kocákom.
Miesto: | Reštaurácia HU:MAN Žilina | |
Dátum: | 16.02.2019 - 11:00 |