Nebezpečného vodiča z Kysúc poslal súd dnes podvečer do vyšetrovacej väzby, pred kamerami sa skrýval


Foto: Nebezpečného vodiča z Kysúc poslal súd dnes podvečer do vyšetrovacej väzby, pred kamerami sa skrýval

Nebezpečne jazdiaceho vodiča, ktorý v sobotu 26. januára vyčíňal v Žiline a spôsobil niekoľko dopravných nehôd, poslal dnes podvečer sudca okresného súdu Žilina do vyšetrovacej väzby.

Obvinený 25-ročný Martin z Kysuckého Nového Mesta si tak na výsledok policajného vyšetrovania počká za mrežami. Mladý Kysučan sa postavil pred sudcu krátko po 17:00 hod., zo súdu ho policajti odviezli v putách približne o hodinu neskôr.

„V súvislosti s nebezpečnou jazdou vodiča Audi v centre Žiliny Vám oznamujem, že sudca pre prípravné konanie Okresného súdu Žilina vyhovel návrhu prokurátora a rozhodol o vzatí obvineného do väzby. Dôvodom väzby je obava z pokračovania v trestnej činnosti. Uznesenie o vzatí obvineného do väzby je právoplatné,“ potvrdila Lenka Belavá, hovorkyňa Krajského súdu v Žiline a okresných súdov v jeho pôsobnosti.


Pred kamerami sa skrýval, na hlave mal kapucňu a pri prevoze sa sklonil. Podľa výpovedí niektorých svedkov sobotňajšieho incidentu sa mal spoza volantu usmievať.

Ak ste boli svedkom nebezpečnej jazdy či niektorej z nehôd a máte aj zábery z kamery, ktoré môžu polícii pomôcť pri vyšetrovaní, neváhajte a kontaktujte linku 158 alebo najbližšie oddelenie PZ.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu