Finále Majstrovstiev sveta v pánskom striptíze sa odohrá v Žiline 22. februára 2019


Foto: Finále Majstrovstiev sveta v pánskom striptíze sa odohrá v Žiline 22. februára 2019 Foto: Magnifique Agency

Majstrovstvá sveta, to je výraz, ktorý väčšinu žien nezaujíma.Patria jednoducho k mužským záujmom. Ale ak sa k tomu pridáte pánsky striptíz, to je celkom iná vec! Konečne to môžete zažiť aj na Slovensku, tak neváhajte a už aj obvolávajte svoje kamošky. V Bratislave, Košiciach, Nitre a Žiline vás čaká horúca šou, na ktorú nezabudnete! Predstavia sa vám TOP striptéri z rôznych kútov sveta a zabojujú o majstrovský titul 2019 - vždy vo dvojici. 

O tom, kto sa stane víťazom Duo Battle Competition môžete počas predstavenia rozhodnúť aj vy. Tak šup-šup nakupujte lístky, aby ste to nepremeškali! Na Slovensku sa už organizovali Majstrovstvá sveta či Európy v pánskom striptíze, ale doteraz to boli vždy sólo vystúpenia. Tri veľmi úspešné a kompletne vypredané série LEN PRE ŽENY TOUR zožali za posledné roky tiež veľkú úspech. 

Teraz prichádza niečo nové! Ojedinelý koncept, ktorý uvidíte prvýkrát za celú históriu Slovenska! O titul Majstra sveta budú bojovať striptéri z rôznych kútov sveta vo dvojiciach - DUO BATTLE COMPETITION. O víťaznej dvojici budete môcť rozhodnúť aj vy pomocou sms hlasov priamo počas show prípadne na základe ctenej poroty.

Každá dvojica pôjde nekompromisne za víťazstvom a preto si dajú záležať na výbere kostýmu, hudby a choreografie. Ich telá budú nablýskané a tvrdé ako z ocele, ich energiu bude cítiť v celej sále, odhodlanie a chuť zvíťaziť bude zárukou kvalitného zážitku. 

O titul majstra sveta sa pobijú aj dvaja Slováci, členovia najúspešnejšej striptérskej skupiny Dirtyy Boyzz. Celé finále prebehne v DOME ODBOROV v Žiline 22. februára 2019, lístky si môžete zakúpiť na tomto odkaze

Miesto: Dom Odborov Žilina
Dátum: 22.02.2019 - 19:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Magnifique Agency